Intre 1 si 4 iunie, Colosseum Mall organizeaza activitati educative si recreative cu scopul de a descoperi noi talente in randul copiilor

29 mai 2023, 12:55

Colosseum Mall 1-4 iunie 2023
Cu ocazia Zilei Copilului, Colosseum Mall va pregati o serie de activitati cu rol educativ si recreativ pentru copii. Timp de 4 zile, intre 1 si 4 iunie, cei mici vor avea ocazia sa isi testeze creativitatea sau sa isi descopere noi talente in cadrul unor evenimente speciale organizate de centrul comercial.

Toate aceste activitati fac parte integranta din noua campanie “Descopera-i noi talente copilului tau”, cu scopul de a oferi parintilor si copiilor un mod inedit de a-si petrece timpul liber si de a celebra Ziua Copilului.

Astfel, incepand cu data de 1 iunie, pana pe data de 4 iunie inclusiv, copiii vor fi invitati pe Aleea Vedetelor din Colosseum Mall, unde vor descoperi mai multe zone interactive, care vor avea rolul de a le stimula creativitatea, de a le starni curiozitatea si, nu in ultimul rand, de a le pune in valoare potentialul.

Printre zonele special amenajate cu aceasta ocazie, se vor regasi studiourile TikTok, Instagram, TV, radio, muzica, modelling si fotografie. In fiecare dintre aceste zone dedicate, copiii vor avea oportunitatea sa interactioneze, sa invete lucruri noi si sa descopere lumea fascinanta a fiecarui domeniu in parte.

In studio-ul Tik Tok si Instagram, copiii vor gasi un spatiu colorat, plin de texturi si elemente creative, pentru a invata sa realizeze cele mai bune poze sau clipuri care sa ii puna in valoare in social media. Cei atrasi de lumea televiziunii, vor avea la dispozitie studio-ul Kids TV, care le va permite sa interactiuneze cu elemente specifice, sa citeasca de pe prompter, sa se inregistreze sau chiar sa intre in rolul prezentatorilor de stiri, toate acestea petrecandu-se sub supervizarea unor specialisti in domeniu.

La fel de fascinanta va fi si zona amenajata sub forma unui studio de radio, unde copiii vor putea testa playlist-uri sau vorbi la microfon, similar unei emisiuni in direct.

La randul lor, iubitorii de modelling si fotografie vor invata magia pozatului, in lumina blitz-urilor cu fundaluri diverse, iar cei atrasi de muzica vor putea incerca diverse intrumente muzicale si trucuri, alaturi de coordonatori, intr-o atmosfera distractiva.

Mai mult decat atat, toti vizitatorii vor putea profita de promotii si oferte speciale disponibile in magazinele gazduite de centrul comercial si vor avea ocazia sa descopere cele mai noi colectii adresate sezonului estival. Printre magazinele care vor avea oferte speciale in aceasta perioada in Colosseum Mall, se regasesc Smyk All For Kids, 4F si Penti.

Accesul la activitatile organizate de Colosseum Mall in perioada 1-4 iunie 2023 este gratuit.
Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati www.thecolosseum.ro.
Program activitati copii, 1-4 iunie 2023, Colosseum Mall

Joi, 1 iunie 2023
12:00-14:00 I 17:00-19:00
• Studio Tik Tok si Instagram
• Studio radio

Vineri, 2 iunie 2023
12:00-14:00 I 17:00-19:00
• Studio Tik Tok si Instagram
• Studio Televiziune Kids TV

Sambata, 3 iunie 2023
12:00-14:00 I 17:00-19:00
• Studio Tik Tok si Instagram
• Studio moda si fotografie

  Duminica, 4 iunie 2023
12:00-14:00 I 17:00-19:00
• Studio Tik Tok si Instagram
• Studio muzica

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Razboiul Civil American (1861-1865) a pus capat sclaviei in Statele Unite.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Cica 4 informaticieni vor sa dea un show. Primul spune:
"Pai daca e show, avem nevoie de ceva de mancare. Ma ocup eu - o fripturica, niste cartofi..."
"La show e nevoie de bauturica" intervine al doilea.
"Aduc eu o berica, o vodca, un vinisor."
Al treilea sare si el:
"Eu ma ocup de alune, saratele si altele de rontait."
Dau baietii sa plece si isi dau seama ca al 4-lea nu aduce nimic si il intreba cu ce va contribui. Tipu raspunde:
"Daca e show, show sa fie! Eu aduc femeile!!!"
Primii trei: "Yes, cool, etc,etc... Cate?"
Tipul raspunde: "Pai cam 600 mega, e bine?

› vrei mai mult