Interviu in exclusivitate cu actorii din serialul Invincibilii

24 mai 2012, 10:46

Invincibilii este o comedie fantasy plina de actiune care urmareste aventurile a patru tineri foarte diferiti, nevoiti sa colaboreze pentru a-si salva orasul. Wyatt, Dante, Lyle si Angie deschid din greseala un portal între lumea vituala si lumea reala, iar personajele din jocurile pe computer încep sa-si faca aparitia în orasul lor...si nu sunt deloc prietenoase. Daca în spatiul virtual cei patru liceeni nu aveau nicio problema sa învinga toate aratarile ciudate, ÎLR (în lumea reala) lucrurile nu mai sunt atât de simple. Ca sa devina învincibili, Wyatt, Dante, Lyle si Angie trebuie sa coopereze si, chiar mai mult, sa se împrieteneasca!

Sezonul 1 incepe pe 1 iunie la ora 17:00 si va fi difuzat de luni pana vineri la Cartoon Network.
Interviu in exclusivitate cu actorii din serialul Invincibilii

LEVEL UP and all related characters and elements are trademarks of and © 2012 Cartoon Network. A Time Warner Company. All rights reserved.
Cartoon NetworkGaelan Connell /  Wyatt
Si tu te pricepi la gadgeturi Hi-tech, ca si Wyatt - personajul pe care-l interpretezi?
Absolut. Wyatt e creierul trupei, ii place sa conceapa planuri super-complexe care nu merg intotdeauna cum vrea el, dar macar isi foloseste toate cunostintele ca sa tina personajele din joc departe de oras.

Connor del Rio / Dante

Ti-a placut sa joci rolul lui Dante?
Mi-a placut la nebunie! A fost cel mai amuzant rol pe care l-am interpretat pana acum. Dar fara ceilalti colegi si fara echipa din spatele camerelor, nimic nu ar fi fost posibil!

Jessie T. Usher / Lyle

Lyle este fundas in echipa de fotbal american a scolii si toata lumea il place. Tie iti place fotbalul?
„Placut” e putin spus. Sunt super-fan, iar echipa mea preferata e Pittsburgh Steelers.

Am aflat ca stii sa gatesti. Ce-ti place sa gatesti pentru prietenii tai?
Sincer, mi-ar placea sa am timp sa gatesc mai des pentru prietenii mei, dar deocamdata trebuie sa se multumeasca cu mancare care se face foarte repede, cum ar fi burgerii, sau orice altceva ce poate fi pus pe gratar. Cel mai tare imi place sa gatesc pentru familia mea, pentru ca atunci pot experimenta si imi pot lasa imaginatia sa inventeze tot felul de mancaruri.
     
Aimee Carrero / Angie

Angie e draguta si desteapta, si nu e genul de majoreta. Tu ai fost majoreta in scoala?
Da, am fost majoreta, pentru vreo sase luni, pentru ca nu prea mergeam la orele de sport si trebuia sa fac totusi miscare. Mergeam la toate celelalte ore: muzica, limbi straine, teatru etc. Facultatile vor sa vada ca viitorii lor studenti sunt intr-o forma fizica buna, asa ca am fost si majoreta pentru o vreme. Dar trebuie sa recunosc ca au fost motive strategice, nu o pasiune deosebita. De fapt, nu cred ca e genul meu de activitate pentru ca mi-e frica de inaltimi si de cazaturi. Dar, ca si personajul meu din film, Angie, daca trebuie sa fac ceva o sa fac acel lucru fara sa ezit.
 
Iti place moda? Iti place sa te imbraci neconventional?
Apreciez moda asa cum apreciez o pictura reusita sau un dansator talentat. Incep sa-mi dezvolt un „stil” personal, dar nu sunt o fashionista. Am un prieten care e stilist si care ma ajuta sa-mi aleg tinutele pentru evenimente, dar in viata de zi cu zi nu sunt prea indrazneata in ceea ce priveste moda. Mi-ar placea sa fiu!

Cum a fost la filmari? Te-ai imprietenit cu colegii din serial?
Gaelan Connell: O, da! E super sa trebuiasca sa te joci jocuri video toata ziua si sa fii platit pentru asta, iar daca te joci alaturi de prieteni e si mai tare! Dar cea mai tare experienta a fost intr-o seara, dupa filmari, cand am plecat toti acasa si ne-am dat intalnire pe net sa ne jucam un joc, iar acolo ne-am numit avatarurile cu numele noastre din serial. Deci daca gasiti vreun avatar pe net care se numeste Sir Bicla, Forta Suprema sau Magi, sa stiti ca noi suntem!

Connor del Rio: Ne-am inteles perfect din prima. Nu mi-a venit sa cred, a fost ca si cand am mai fi jucat impreuna in filme. De fapt, dupa ce am terminat filmarile la serial, am plecat toti in vacanta prin Europa. Si acum, chiar daca locuim in orase diferite, vorbim saptamanal la telefon.

Jessie T. Usher: Cand lucrezi cu o echipa precum echipa noastra, totul e perfect. Ne-a placut sa lucram impreuna si ne-am distrat maxim in fiecare zi. Suntem cei mai buni prieteni si pe ecran, si in viata reala!

Aimee Carrerro: Cand imparti totul cu colegii de serial, se creeaza o legatura bazata pe incredere. Oricat de grea ar fi o anumita zi, poti fii sigur ca cineva e acolo sa-ti dea o mana de ajutor. La fel se intampla si la filmari: totul e tratat cu seriozitate si toata lumea pune 100% pasiune ca sa iasa totul bine. E ca atunci cand dansezi si partenerul trebuie sa te invarta in aer. Trebuie sa ai incredere si sa crezi ca n-o sa-ti dea drumul sa pici in cap. Si atunci totul merge OK.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Apa calda este mai grea decat apa rece.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Japonia: -Nu pot sa cred! Trenul a ajuns cu 10 secunde mai tarziu!
Romania: -Nu pot sa cred! Trenul a ajuns la timp!
Ucraina: -Nu pot sa cred! Trenul a ajuns!
Zimbabwe: -Nu pot sa cred! Un tren!

› vrei mai mult