Influenceri din toata lumea, vedete si mult slime la Gala Nickelodeon Kids' Choice Awards 2019

19 martie 2019, 10:17

Gala Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2019
  • Will Smith, Chris Pratt, Ariana Grande, Adam Sandler, Jason Sudeikis, alaturi de multe alte vedete, vor participa anul acesta la Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards

  • Noua influenceri care reprezinta sapte tari vor fi in fata a aproape 50 de milioane de fani

 

Bucuresti, 18 martie 2019 – Postul de televiziune pentru copii Nickelodeon le-a pregatit o surpriza fanilor Kids’ Choice Awards din toata lumea – noua influenceri din sapte tari, care vor forma KCA Social Squad, se vor bucura de experienta si atmosfera de la Gala cu ei, prin intermediul retelelor sociale. Toate acestea, inaintea celei mai mari petreceri a anului pentru copii, petrecere care va fi "inecata" in slime: Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2019. Fanii vor avea ocazia sa vada online si locatia unde va avea loc evenimentul cu o seara inainte.

Prezentata anul acesta de renumitul DJ Khaled, KCA este o ocazie pentru copii sa celebreze tot ce iubesc mai mult in materie de pop cultura, fie ca este vorba de muzica, filme, gaming si multe altele.

Gala Nickelodeon Kids Choice Awards 2019 va avea loc ca in fiecare an la Los Angeles, sambata, 23 martie. in Romania, va fi difuzata pe data de 27 martie de la ora 19:00 iar in reluare, pe 28 martie, de la ora 14:40, pe 29 martie, de la ora 10:15, pe 30 martie, de la ora 12:20 si pe 31 martie, de la ora 16:20.

Pe 21 martie, copii si adolescentii din toata lumea vor putea vedea imagini de la petrecerea Nickelodeon x Instagram Slime Soiree si vor trai experienta de pe covorul portocaliu, urmarind conturile de Instagram ale influencerilor internationali selectati:

  • Lisa and Lena (@lisaandlena, Germania) - 14.3M urmaritori pe Instagram

  • gemenii Max si Harvey (@maxandharvey, Regatul Unit) - 1M urmaritori pe Instagram

  • marea campioana a "Dance Kids" Philippines AC Bonifacio(@acbonifacio) - 1.6M urmaritori pe Instagram

  • Kaj Van Der Voort(Olanda) - 214K urmaritori pe Instagram

  • Elisa Maino@la_mainoo,nominalizata la "Starul de pe Internet preferat din Italia" - 1.4M urmaritori pe Instagram

  • Ami Rodriguez, nominalizat la "Influencerul latin preferat" @amirodriguezz, - 3.6M urmaritori pe Instagram

  • João Guilherme, nominalizat la categoria: "Influencerul Brazilian preferat" - 10M urmaritori pe Instagram

Pe langa influenceri si numele celebre confirmate, laNickelodeon’s Kids’ Choice Awards vor participa starurile care si-au facut faima pe acest post TV JoJo Siwa, Jace Norman, Jace Norman, Riele Downs (Henri Pericol) si altii.

 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai mare desert de pe Pamant este Sahara. Acesta are o suprafata de circa 7.000.000 km patrati si ocupa aproape in intregime partea de nord a continentului african si o mare parte din Egipt, 85% din populatia Egiptului fiind nevoita sa locuiasca in jurul Nilului.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Din jurnalul lui Moise:
"Astazi Dumnezeu mi-a vorbit dintr-un tufis in flacari....mi-a zis sa fiu mai atent la ce fel de ciuperci mananc

› vrei mai mult