Indragitii dalmatieni se intorc! Din 25 martie, de la ora 17.00, pe Disney Channel, intr-un nou serial: Strada Dalmatieni 101

21 martie 2019, 12:24

  • Plasat in Londra zilelor noastre, Strada Dalmatieni 101 e inspirat de nuvela lui Dodie Smith din 1956 si de filmul de animatie al lui Walt Disney din 1961

  • Episoade noi, in fiecare zi, de luni pana vineri de la ora 17.00

Strada Dalmatieni 101 

Credit foto: Disney Channel EMEA

Disney Romania lanseaza nou serial de animatie, Strada Dalmatieni 101, ce va fi difuzat pe Disney Channel incepand de luni, 25 martie, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 17.00.

Noul serial aduce in atentia tinerei generatii fermecatoarea lume cu pete a Dalmatienilor, pornind de la nuvela lui Dodie Smith publicata in 1956 si de la animatia clasica a lui Walt Disney din 1961, „101 Dalmatieni”. Lansarea serialului urmeaza episodului special difuzat in luna decembrie a anului trecut si care a introdus telespectatorilor personajele unice si minunata lume din Strada Dalmatieni 101.

Serialul, adresat deopotriva fetelor si baietilor, e plasat in secolul 21, in Londra zilelor noastre si urmareste aventurile fratilor vitregi Dylan si Dolly, a parintilor lor, Delilah si Doug si a celorlalti 97 de frati si surori latratori, ale caror nume incep toate cu litera D. Avand doi parinti ocupati cu serviciul si niciun sprijin uman, Dolly si Dylan sunt in permanenta prinsi intre rolul de frati mai mari responsabili, care trebuie sa tina casa in ordine si dorinta de a se juca si ei.

Vocile principale ce se vor face auzite in Strada Dalmatieni 101 apartin lui Ciprian Cojenel (tatal), Oana Mereuta (mama), Anca Iliese (Dolly) si Robert-Dan Trifan (Dylan).

Impletind umorul domestic cu aventura urbana si rivalitatea extrema intre frati cu haosul canin, serialul ilustreaza ce inseamna sa cresti si sa iti cauti locul in cea mai mare, amestecata si zvapaiata familie pomenita vreodata.

In primul episod intitulat „Catei la putere”, Dylan si Dolly se confrunta in privinta stilurilor lor de ingrijire a fratilor mai mici, astfel ca decid sa organizeze alegeri pentru a stabili cine este mai bun. Doar ca, din intamplare, ajunge sa castige cel mai nepotrivit personaj pentru rolul de lider din lume, Diesel. in al doilea episod intitulat Ce caine crezi ca esti?” Dylan isi descopera provenienta aristocratica. Pe masura ce Dylan se acomodeaza cu statutul sau nobil, Dolly si ceilalti catei sunt pusi in situatia de a-i tolera toanele. Ceva trebuie sa se intample!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pe scara IQ-ului, ratonul se afla deasupra pisicii si ceva mai jos fata de maimuta.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Care e diferentza dintre o blonda deshteapta shi un ozn?
ozn-uri s-au mai vazut..l

› vrei mai mult