Incepe un weekend plin de premiere la KINOdiseea

25 septembrie 2020, 12:52

KINOdiseea

Ce filme vedem in weekendul 25 – 27 septembrie

 

A 12-a editie KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tanar are loc in Bucuresti, in perioada 17 septembrie – 11 octombrie 2020, si aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii, dar numai bune pentru o seara petrecuta cu intreaga familie. Anul acesta, proiectiile au loc in fiecare final de saptamana si se vor desfasura exclusiv in aer liber, la Cinema Muzeul taranului in aer liber, Gradina Muzeului Grigore Antipa, si Opera Comica pentru Copii - acoperis, in conditii confortabile si sigure, respectand toate normele de distantare fizica.

In weekendul 25 – 27 septembrie , la Cinema Muzeul taranului in aer liber, vor avea loc trei premiere.

Vineri, 25 septembrie, de la 19.30, se vede intr-o proiectie unica “Jackie si Oopjen”, filmul olandez in regia Annemariei van de Mond, o comedie pentru intreaga familie care ne invita sa ne plimbam printre galeriile si operele de arta ale muzelui Rijksmuseum din Amsterdam. La inchiderea programului pentru vizitatori, Jackie, fetita de 12 ani a unui custode descopera ca unul dintre faimoasele tablouri ale lui Rembrandt se trezeste la viata. O prietenie putin probabila se leaga atunci cand Oopjen (un personaj faimos din tabloul lui Rembrandt) o confunda pe Jackie cu sora ei demult pierduta.

Sambata, 26 septembrie, de la 19.30, zane puse pe sotii, fauni, vrajitoare si monstri blanzi, mitologii si basme nordice se impletesc in 'Faunutland and The Lost Magic', calatoria initiatica din Alice in Woderland sau Vrajitorul din Oz cu un twist contemporan. Stati cu ochii pe Tipper Seifert-Cleveland, actrita care o joaca pe protagonista Emily, pe care o veti recunoaste din Game of Thrones si pe care o veti vedea in curand in Cruella, un prequel care spune povestea Cruellei de Vil din 101 dalmatieni.

In premiera, duminica, 27 septembrie, de la 19.30, la Cinema Muzeul taranului in aer liber, se vede “H is for Happiness”. Descoperit la Festivalul de Film de la Berlin, unde a luat Mentiune Speciala, 'H is for Happiness' va intra instant pe lista de filme favorite a intregii familii. Candice Phee (jucata de Daisy Axon) este o fetita precoce de 12 ani care se decide sa gaseasca motive de fericire intr-o lume in care adultii au renuntat sa o mai caute. Un feel-good movie care nu sacrifica nimic din substanta povestii, va va aminti de stilul jucaus si universul colorat ale lui Wes Anderson si se va dovedi a fi doza de optimism de care avem nevoie in aceste momente.

Filmele au parte de proiectii unice la Cinema Muzeul taranului in aer liber, accesul se face in limita celor 100 de locuri disponibile si distantate, iar biletele se vand doar online pe Eventbook.

Bilete online aici: https://eventbook.ro/festival/kinodiseea

Informatiile despre eveniment si programul sunt disponibile pe www.kinodiseea.ro, www.eventbook.ro si https://www.facebook.com/kinodiseea

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Copacul Baobab care creste in desert poate stoca pana la 1000 l de apa in trunchi.

› vrei mai mult

Bancul zilei

de ce isi vopsesc oltenii antena la televizor? ca sa vada color

› vrei mai mult