Incepe Cupa 1 2014, "lupta" pentru afirmare

19 mai 2014, 12:47

Cel mai antrenant eveniment sportiv din Sectorul 1 continua si anul acesta traditia! Dupa succesul de anul trecut, editia cu numarul 13 promite sa imbine cu si mai mult fler performanta si spectacolul pentru a le oferi celor prezenti o experienta cu adevarat memorabila.

In 2013, Cupa 1 si-a dovedit popularitatea prin intermediul a peste 2000 de participanti, reprezentand 48 de scoli si licee din Sectorul 1. Cei 350 de campioni premiati au confirmat entuziasmul si inclinatiile deosebite ale elevilor, motiv temeinic pentru desfasurarea acestui eveniment ce sprijina performanta sportiva si formarea de noi talente.

Tributara pasiunii pentru sport si unui stil de viata sanatos, editia cu numarul 12 i-a ajutat pe elevi sa descopere importanta ingrijirii personale de campion si secretele unei alimentatii sanatoase prin intermediul cursurilor de nutritie si ingrijire. De asemenea, workshop-urile dedicate profesorilor si elevilor au fost menite sa-i ghideze in directia imbunatatirii performantelor, iar workshop-ul pe tema promovarii sportului in scoli sustinut de nume sonore din sportul romanesc a trasat perspective strategice pentru viitorii campioni.
Incepe Cupa 1 2014, "lupta" pentru afirmareEcourile succesului de anul trecut i-au mobilizat pe participantii de anul acesta. Astfel, peste 40 de scoli si licee din Sectorul 1 s-au inscris deja in competitie, lucru confirmat pe site-ul oficial www.cupa1.ro si pe www.facebook.com/cupa1. Calendarul meciurilor a fost stabilit in cadrul extragerii de marti, 7 mai, la Colegiul German „Goethe”, sub indrumarea profesorilor coordonatori. Discutiile pe tema testarii performantelor au fost deopotriva productive si distractive.

Anul acesta, Cupa1 se ambitioneaza mai tare, propunandu-si sa imbunatateasca elementele definitorii si sa surprinda prin inovatie si originalitate. Probele la care se vor intrece participantii sunt atletism, baschet, handbal, volei si fotbal, iar conform obiceiului deja format, campionii romani si cele mai apreciate vedete ale momentului vor asigura sprijin moral perfect pe tot parcursul competitiilor. Pana acum, la edi?iile precedente, Cupa 1 a avut alaturi sportivi precum: Gabriela Szabo, Marius Urzica, Diana Oprea, Rica Raducan, Monica Ro?u, Monica Iagar, Otilia Badescu, Ovidiu Herea, Claudiu Niculescu, Ionel Danciulescu, Alina ?tefanescu, etc.

Una dintre noutatile acestei editii este infiintarea celei mai cool publicatii, Revista „Cupa 1”, care va gazdui informatii despre editiile trecute, cele mai bune rezultate, precum si interviuri cu sportivii si vedetele ce sustin competitia. Ea va fi distribuita tuturor participantilor si sustinatorilor. Mai mult, pentru ca micii sportivi si-au exprimat dorinta de a-si implica parintii in competitia lor favorita, Cupa 1 va organiza, in premiera, meciul Tatici vs. Profesori, ce va avea loc dupa desfasurarea finalei la fotbal liceu.

Editia 2014 are loc in perioada 6 mai – 13 iunie, iar la final, gala de premiere se anunta a fi un adevarat spectacol, plin de energie, bucurie si cele mai frumoase poze din ultimele editii!  Cei prezenti vor putea savura diverse momente artistice sus?inute de elevii talenta?i din ?colile participante, iar „batalia” va fi presarata cu surprize si concursuri ce vor mentine adrenalina si distractia la cote inalte, indulcind efortul sportivilor pregatiti sa isi demonstreze valoarea pe teren.
Iar pentru ca participantii sunt deja in febra competitiilor, nu ne ramane decat sa fim alaturi de ei si sa-i incurajam pe aspirantii la titlul de campion al Cupei 1 si, de ce nu, sportivii de top de maine.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Azi nu vei fi intr-o dispozitie prea buna, sanatatea iti joaca feste. Asa ca trebuie sa ai grija la alimentatie si la cum iti vei face programul azi.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Flora intestinala are cel mai mare numar de bacterii din corpul uman.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doi scotzieni se intalnesc la unul acasa. Gazda zice:
- Vrei o cafea?
- Da.
Gazda pune doua cani cu apa calda, ia o boaba de cafea si o leaga cu o atza, o baga in cani la fiecare si apoi o scoate. beau ei "cafeaua" apoi musafirul pleaca.
Dupa cateva zile primul ii intoarce vizita. face si acesta cafea. Pune apa in cani, plimba un bob de cafea pe deasupra, apoi il pune bine.
- Mai, da esti mai zgarcit ca mine!
- Nu, data trecuta ai facut asa o cafea tare ca n-am dormit toata noaptea!

› vrei mai mult