In luna mai, la Disney Channel si Disney Junior

23 aprilie 2020, 15:03

Disney Channel

CASA LUI RAVEN, SEZONUL 3

Raven Baxter si gemenii ei Booker si Nia - alaturi de cea mai bun prietena a lui Raven, Chelsea, si de fiul ei Levi, dar si de cea mai buna prietena si vecina a Niei, Tess, - sunt focusati sa isi urmeze visurile. Booker, Nia si Tess formeaza o trupa de muzicieni, Raven este hotarata sa-si lanseze propria linie de moda, iar Chelsea si-a gasit nisa ca life coach. Proiectiile asupra viitorului conduc la situatii hilare la tot pasul pentru membrii casei Raven si prietenii lor. Sezonul 3 incepe din 4 mai, cu episoade noi, de luni pana vineri, de la 17.30.

Casa lui Raven

SOARTA FAMILIEI E IN MAINILE PUBLICULUI! 

Filmat in studio, cu public, "Soarta familiei e in mainile publicului" imbina improvizatia cu un sitcom de familie in care audienta live are puterea de a decide urmarea. Nou formata familie Bennett-Blatt, din care fac parte fratii vitregi pre-adolescenti Blair si Owen si parintii lor Rachel si Byron, se lasa purtati in viata de familie de zi cu zi incercand sa faca fata provocarilor acesteia si celor ale publicului. Din 25 mai, de luni pana vineri, de la 15.30.

WEEKEND-URI CU PRINTESE

Intalnirile matinale de weekend cu printesele continua: Printesa Stea contra Fortelor Raului de la ora 8.00, in episoade duble, de la ora 9.00, Elena din Avalor si de la ora 10.00, O poveste incalcita: Serialul.

Disney Junior

 

FANCY NANCY CLANCY: RAFINEAZA TOT – EPISOADE SCURTE

Oh, la, la! Oricine are nevoie de putin rafinament in viata sa. Lectiile cele mai valoroase vin de la Nancy Clancy insasi, din 4 mai, de luni pana vineri, de la ora 16.25.

Nancy Clancy

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


In aceasta dimineata nu ai chef de nimic. Si totusi apropiatii ti-au facut deja programul. Fa un dus revigorant si obisnuieste-te cu ideea ca trebuie sa intri in jocul lor.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Scheletul capului la om este alcatuit din 29 de oase.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bal mascat la o firma... Un el si o ea danseaza...
- Daca ati stii ce idiot scarbos poate fi seful, zice el...
- Serios? stiti cu cine dansati?
- Nu...
- Sunt sotia sefului matale...
- Dar dumneavoastra stiti cu cine dansati?
- Nu...
- Bine!
Si disparu...

› vrei mai mult