In luna iunie, la Disney Channel si Disney Junior

27 mai 2020, 10:59

Disney Channel

STRADA DALMATIENI 101 – EPISOADE NOI

Chiar in vacanta fiind, peripetiile si distractia se tin lant pentru galagiosii locatari patrupezi din "Strada Dalmatieni 101". Plecati in concediu in Cornwall, Dylan si Dolly isi salveaza familia nu o data, ci de doua ori. Astfel ajung sa il intalneasca pe Spike, un surfer relaxat care dezvolta o sensibilitate pentru Dolly. Noile episoade incep din 13 iunie si se difuzeaza sambata si duminica, de la ora 7.30.

Strada Dalmatieni 101

RELAXARE CU FILMELE FAVORITE 

Odata cu vacanta vin si filmele in weekend. Pe 7 iunie, de la ora 12, Disney Channel difuzeaza indragitul "Ratatouille", in weekendul 13-14 iunie urmeaza "Descendentii" si "Descendentii 2", "Bambi 2" si "Regele Leu 2: Regatul lui Simba", in weekendul 20 – 21 iunie, urmate de "Ziua Balului" si "Minciuna are picioare scurte" pe 27, respectiv 28 iunie. Filmele continua la Disney Channel si pe 29 si 30 iunie, de la aceeasi ora: "Cum sa construiesti baiatul perfect" si "Aplicatia". Din 7 iunie, de la ora 12.00. 

SA IMPROVIZAM!

Owen si Blair concureaza unul impotriva celuilalt intr-un turneu de karate. Parintii lor, Byron si Rachel, ajung astfel in ciudata si neplacuta situatie de a-i sustine fara a lua partea niciunuia. De marti pana vineri, de la 15.30, iar din 15 iunie, in fiecare zi de luni pana vineri, de la aceeasi ora.

Disney Junior

BLUE, EPISOADE NOI

Simpatica Blue e pusa pe sotii. Un drum rapid cu tatal ei la magazin se dovedeste o mare provocare in momentul in care Blue se hotaraste sa devina Mama. Din 15 iunie, de la ora 17.00.

O VARAINCURCATASI INCARCATA

In fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 10.00 la 16.00, cele mai indragite seriale vin la Disney Junior: "Clubul lui Mickey Mouse" si "Mickey Mouse: Aventuri incurcate", "Blue", "Sofia I", "Fancy Nancy Clancy", "Eroii in pijama", "Garda felina", "Transportul organizat al tuturor speciilor".

WEEK-END-URI CU PRIETENII

Daca e week-end, prietenii din Garda felina, Doctorita Plusica, Vampirina, Clubul lui Mickey Mouse, Sofia I si Blue le dau intalnire copiilor pentru si mai multe aventuri, in fiecare zi de sambata si duminica, de la ora 12.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Bucura-te de tot ce iti ofera natura chiar daca momentan pare ca nu esti intr-o dispozitie buna! Atunci cand vei reusi sa apreciezi chiar si cele mai banale lucruri, o sa realizezi ca viata nu e chiar asa de rea si ca totul depinde de noi si de felul cum percepem lucrurile.

› vrei zodia ta

Cultura generala

La nastere, crevetele este mascul, apoi, pe masura ce creste, devine femela.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Pe un bloc de 10 etaje se afla 2 bomboane .Una dintre ele sare.Care?
Cea dementa(de menta)

› vrei mai mult