In luna iulie, la Disney Channel si Disney Junior

29 iunie 2020, 12:04

Disney Channel

NOI EPISOADE DIN STRADA DALMATIENI 101

Calculatul si studiosul Dylan si-a gasit un nou domeniu de studiu – dansul, pentru care cere sprijinul lui D.J. O decizie cum nu se poate mai inteleapta avand in vedere faptul ca nimeni alta decat Clarissa cea cu nasul pe sus ii va cere la un moment dat lui Dylan sa evolueze la petrecerea verii. Dante face predictii care se adeveresc, Dolly intra in bucluc dupa ce ii joaca o festa lui Hugo din care acesta ajunge sa fie ranit, iar Hunter nu isi propune nici mai mult nici mai putin decat sa fure haina de blana a Cruellei. Intamplari de neratat cu trupa de catei patati, in fiecare sambata si duminica, de la ora 7.30.

 

Strada Dalmatieni 101

 

FAMILIA GREEN LA ORAS, SEZONUL 2

 

Familia Green revine intr-un sezon nou cu si mai multa distractie! Cricket, Tilly, Bill si bunica fac calatorii epice prin oras si sunt mereu pusi pe sotii, inclusiv cu vecinii. Cricket castiga un rol in noua reclama TV a Big Coffee, Bill isi tranzactioneaza pickup-ul pentru o masina electrica de ultima generatie, iar bunica ii convinge pe vecini ca este vrajitoare. Nicio zi nu seamana cu alta cu familia Green! Din 18 iulie, in fiecare weekend, de la 8.30.

 Familia Green la oras

 

Disney Junior


VARA INCURCATA CONTINUA

Intalnirile cu cei mai indragiti eroi Disney Junior continua in luna iulie de luni pana vineri, de la ora 10.00 la 16.00 in "Clubul lui Mickey Mouse" si "Mickey Mouse: Aventuri incurcate", "Transportul organizat al tuturor speciilor", "Blue", "Doctorita Plusica", "Eroii in pijama", "Fancy Nancy Clancy", "Sofia I" si "Vampirina".

INTALNIRI SPECIALE DE WEEKEND

Sambata si duminica, de la ora 12, copiii isi pot revedea personajele favorite din "Sofia I", "Garda felina", "Clubul lui Mickey Mouse", "Doctorita Plusica", "Eroii in pijama", "Fancy Nancy Clancy", "Vampirina", in programe speciale, relaxante si amuzante, de weekend.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cuvantul patetic inseamna, de fapt, plin de patos.

› vrei mai mult

Bancul zilei

INTR-O ZI TATAL LUI BULA S-A APUCAT SA ISI CAUTE DE MUNCA.AUZIND BULA, SE DUCE LA TATAL SAU SI IL INTREABA.
-TATA DE CE NU TE ANGAJEZI LA FABRICA DE CIOCOLATA?
-DE CE BULISOR TOCMAI LA FABRICA DE CIOCOLATA?
-PENTRU CA MI-A ZIS MAMA CA TE AMBALEZI REPEDE.

› vrei mai mult