Imbarcati-va in aventurile magice alaturi de Grizz, Panda si Ursul Polar in noul serial original Aventurile fratilor ursuleti!

11 februarie 2022, 12:13

Serialul va avea premiera începand cu luna aprilie, în Romania

Cantecul tematic original pentru serial, „The Bha Bha Song”, este interpretat de grupul coreean K-Pop numit TRI.BE

TRI.BE

Copiii sunt invitati sa calatoreasca în locuri îndepartate alaturi de micii Grizz, Panda si Ursul Polar, în noul serial Aventurile fratilor ursuleti. Produs de Cartoon Network Studios, serialul îi readuce în aventuri magice pe iubitii frati. Acestia sunt în cautarea unui loc pe care sa-l numeasca „acasa”. Serialul a fost lansat la nivel global pe Cartoon Network, începand cu 1 ianuarie în Statele Unite ale Americii, în America Latina pe 2 ianuarie, Asia Pacific începand cu 8 ianuarie. În Europa, Orientul Mijlociu si Africa, serialul va începe din luna aprilie.

Aventurile fratilor ursuleti este primul serial original Cartoon Network care lanseaza campania noastra „Redraw Your World”, si nu exista o reprezentare mai buna si mai autentica a noului nostru brand promis, decat prin intermediul acestor pui de urs care cauta un loc potrivit pentru ei”, a spus Amy Friedman, Head of Kids & Family Programming, Warner Bros. „În parteneriat cu TRI.BE pentru tema melodiei, mesajul lor „Suntem perfecti asa cum suntem” subliniaza ideea de acceptare pe care credem ca micutii de pretutindeni o vor aborda.”

Aventurile Fratilor Ursuleti

Melodia originala a serialului este interpretata de supergrupul K-Pop Universal Music Korea, TRI.BE. Primul lor mini-album, „Veni Vidi Vici” a fost lansat recent în octombrie, crescandu-si, astfel constant numarul de admiratori la nivel mondial. Quadrilingv, grupul este primul de acest fel care vorbeste si canta în chineza, engleza, japoneza si coreeana.

„Aventurile fratilor ursuleti” va cuprinde, de asemenea, o noua lista de vedete invitate, inclusiv Anjali Bhimani, Rhys Darby, Janeane Garofalo, Young M.A., Jason Mantzoukas, Stephen Oyoung, Willow Smith si Bernardo Velasco.

Într-un episod, cei trei ursuleti primesc o cutie magica care îi poate transporta în orice loc din univers. În alt episod, ursii lucreaza ca bucatari la comanda scurta într-un restaurant urias. Ursuletii si noul lor prieten, Squatter Otter, îsi stabilesc resedinta într-o casa misterioasa facuta din carne.

Un spin-off al serialului de succes Cartoon Network, „Aventurile fratilor ursi”, „Aventurile fratilor ursuleti” îi urmareste pe Grizz (Connor Andrade), Panda (Amari McCoy) si Ursul Polar (Max Mitchell) – în varianta lor din copilarie – calatorind într-o cutie magica spre lumi fantastice. Ursuletii cauta un loc pe care sa-l numeasca acasa. Pe parcurs, se întalnesc noi prieteni, învata cateva lectii si descopera ca „acasa” poate însemna oriunde s-ar afla, atata timp cat sunt împreuna.„ Aventurile fratilor ursuleti” îi are ca producatori executivi pe Daniel Chong si Manny Hernandez.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Un barbat obisnuit mananca in jur de 50 de tone de alimente de-a lungul vietii pentru a mentine o greutate de 80 de kg.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Merge iepurele pri padure tarand o funie. Se intalneste cu lupul care il intreaba:
-Mai, iepure, de ce tarai funia aceasta?
-Dar ce vrei sa o imping?

› vrei mai mult