Imagineaza-ti parcul zoo al viitorului si poti castiga o excursie in Praga, pentru tine si familia ta!

10 decembrie 2013, 15:28

Iti plac animalutele de toate marimile si formele? Esti fascinat de tot ceea ce inseamna vietuitoare necuvantatoare si natura? Ai o imaginatie bogata si vii adesea cu idei noi, despre orice? Atunci e timpul sa participi la un concurs simpatic si interesant, ce iti va aduce premii pe masura.  UPC Romania a lansat concursul Digital Safari si te indeamna sa creezi parcul viitorului.

Ce inseamna asta? Ei bine, un Bio Parc (sau parcul viitorului) este un parc inovator si modern, unde poti vedea animalutele intr-un mediu foarte apropiat de cel natural. Fata de o gradina zoologica pe care o vizitezi in mod normal, Bio Parcul te aduce mai aproape de natura si te ajuta sa intelegi mai bine diversitatea speciilor, precum si ecosistemele in care acestea traiesc în salbaticie.
Imagineaza-ti parcul zoo al viitorului si poti castiga o excursie in Praga, pentru tine si familia ta!Asadar, daca ai pana in 16 ani, iti poti inscrie ideea pana pe data de 25 decembrie 2013 si vei avea sansa de a castiga unul dintre cele 3 premii puse la bataie:  o excursie pentru tine si familia ta la Gradina Zoologica din Praga, pentru doua zile, o tableta sau o bicicleta.

Pentru a participa la concurs, trebuie sa urmezi niste pasi foarte simpli. Iti creezi unui cont pe platforma www.upcdigitalnature.ro, iti inscrii proiectul si ai grija sa il trimiti pana la data de 25 decembrie 2013.

Inscrierea propriu-zisa presupune realizarea unui desen sau postarea unei imagini care sa explice felul in care tu vezi parcul viitorului, dar si o scurta descriere, care sa detalieze imaginea. Pe platforma Digital Nature vei primi indicatiile necesare cu privire la ce inseamna un Bio Parc si aspectele pe care trebuie sa le iei in considerare pentru ca proiectul tau sa fie cel castigator.

Imagineaza-ti ca esti langa cel mai fioros leu si ca nu te poate atinge. Ce altceva mai vezi in jur?

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Simti ca cel/cea mai buna/a prieten/a a ta te ignora de o buna bucata de timp. Trebuie sa porti o discutie serioasa pe aceasta tema pentru a afla ce anume o/il supara.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cameleonul pantera (Chamaeleo pardalis) - este specia cea mai mare(60 de cm lungime) dintre cele 80 de specii de cameleoni cunoscuti. El isi modifica culoarea pielii dintr-o clipa in alta, in functie de mediul ambiant in care se gaseste. Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intr-o curte cu un palat traia Piranda si sotul asteia.La stiri aud de o bomba nucleara declansata de americani,care costa aproximativ 100 milioane de parai.La o discutie in curte ,la iarba verde,ii zice Piranda sotului ei:
-Ai vazut,bah,cate milaoane da chiftele costa nucleara aia!
-Da,fah.De-ar da domnul sa cada una si in curtea noastra!!!

› vrei mai mult