Ii dam gata pe toti! Tinerii titani se-ntorc in sezonul 7 cu si mai multa aventura

11 noiembrie 2022, 14:12

Tinerii Titani sezonul 7

Cea mai recenta productie a animatiei Tinerii Titani se afla la al saptelea sezon.

Cartoon Network prezinta noi episoade in care o echipa de tineri cu super puteri vor descoperi noi rivali dar si noi prieteni. Acestia se vor lupta cu hotul de colete si vor trece prin multe aventuri.

Premiera va avea loc Luni, 14 Noiembrie, la 19:20 numai la Cartoon Network.

„Sapte sezoane, un lungmetraj, multe episoade speciale, invitati speciali si numeroase perspective de viitor - faimoasa serie cu tinerii supereroi va avea un loc asigurat in istoria nepretuita a universului Tinerilor Titani”, spune Sam Register, Presedintele Studiourilor de Animatie Warner Bros. si Cartoon Network despre serialul „Haideti, tineri titani!” Pana acum, in toate sezoanele difuzate au aparut, printre altii, eroi super faimosi ca Aquaman, Batman si Wonder Woman.

Vor fi multe emotii in episoadele in premiera ale sezonului sapte. Tinerii Titani iubesc serialele TV, dar ce se va intampla atunci cand…vad tot ce se poate vedea in materie de productii TV? Simpaticele personaje vor ajunge la un acord – nu le ramane de facut decat sa-si creeze propriul serial!

Micii telespectatori vor afla daca supereroii vor deveni staruri cinematografice. Altfel, Robin, Bestia si restul brigazii vor fi nerabdatori sa aduca adaugiri in impresionanta colectie de echipament modern din Turnul Titanilor.

Un blender le da lumea peste cap - tinerii sunt entuziasmati de nebunia sucurilor de fructe! Entuziasmul lor va lua sfarsit atunci cand expeditia echipamentelor lor intarize. Intre timp, cativa in Jump City sunt la fel de hotarati ca grupul supereroilor sa ii dea de urma hotului de colete importante. Acestia decid sa puna la cale o capcana si sa il prinda, insa planul se va intoarce impotriva lor. Alte obiecte vor disparea in mod misterios din imprejurimi, astfel ca Tinerii Titanii vor fi nevoiti sa fie si mai inventivi pentru a prinde hotul.

Premiera noilor episoade din sezonul 7 are loc Luni, 14 Noiembrie, la 19:20
Difuzat de Luni pana Vineri la 19:20 numai la Cartoon Network

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Chiar daca totul pare perfect pentru tine, fii mai atent/a la alimentatie. De cand n-ai mai alergat?

› vrei zodia ta

Cultura generala

Alunele sunt folosite la fabricarea dinamitei.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un iepuras intra intr-un supermarket si intreaba:
- Cat ma costa un cui?
Vanzatorul raspunde:
- Ei, domnule, mai nimic, un cui se poate pierde la transport. Timp de o saptamana, seara de seara, iepurasul nostru cumpara de la acelasi magazin, un cui. Iritat, vanzatorul se hotaraste sa-i dea din partea firmei, drept cadou, un kilogram de cuie. La aceasta oferta, iepurasul raspunde:
- A, nu, n-am nevoie de un kilogram de cuie. Stiti, eu ies seara la plimbare si n-am cui sa dau telefon.

› vrei mai mult