Iarna aceasta "Fii Mos Craciun pentru o zi" si afla cum poti darui pentru 2000 de copii

6 decembrie 2023, 10:34

Fii Mos Craciun pentru o zi


Sarbatorile de iarna ne duc mai mereu cu gandul la copilarie, cadouri si clipe petrecute in familie. 
In aceasta perioada ne adunam in jurul valorilor care definesc cu adevarat spiritul Craciunului, cu momentele sale magice de bucurie si altruism.

Campania umanitara „Fii Mos Craciun pentru o zi” ne invita sa ne alaturam misiunii sale din acest an, de a aduce bucurie in vietile a 2000 de copii din localitatile izolate ale judetelor Constanta, Teleorman si Dolj.

In inima orasului si in mijlocul agitatiei cotidiene, avem ocazia de a aduce speranta in vietile celor care se confrunta cu provocari si lipsuri materiale. Prin gestul nostru, putem deveni, intr-un fel, partasi la povestea fiecarui copil care va primi un cadou si va simti magia Craciunului.

Cum te poti implica?

Doneaza geci, ghete de iarna, jucarii, rechizite, carti, alimente neperisabile, dulciuri sau produse de igiena, in perioada 11-16 decembrie, la Biblioteca Nationala a Romaniei, bd. Unirii nr. 22.

Voluntarii campaniei vor fi acolo si te asteapta zilnic intre orele 10:00 - 20:00. Este important ca donatiile aduse sa fie intr-o stare buna si sortate, nu trebuie neaparat sa fie noi.

Alatura-te echipei de voluntari si contribuie la procesul de sortare a produselor si pregatirea cadourilor in perioada 11-22 decembrie. Acceseaza site-ul campaniei pentru a descoperi toate optiunile disponibile de implicare si inscrie-te pentru activitatile care ti se potrivesc cel mai bine abilitatilor si disponibilitatii tale.

Participa la Maratonul de turta dulce si ofera o mana de ajutor la prepararea dulciurilor.

Indiferent daca ai experienta in arta cofetariei sau esti un incepator entuziast, sub indrumarea unui cofetar iscusit, vei lua parte la pregatirea a 2000 de biscuiti pentru cadourile care vor ajunge la copii. Pentru a-ti asigura un loc la maraton, inscrie-te pe site-ul campaniei.

Bine la puterea a doua: cumpara produse din magazinul lui Mos Craciun si bucura-i pe cei dragi cu un cadou special realizat manual de mesteri locali. Fiecare achizitie devine nu doar un cadou memorabil, ci si o forma de implicare directa in sustinerea campaniei.

Fii parte din poveste si alatura-te acestei calatorii pline de generozitate. Fiecare copil merita sa traiasca caldura Craciunului, iar noi putem transforma acest gand in realitate.

Site-ul campaniei: www.fiimoscraciunpentruozi.ro/campanie-de-craciun

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pe Donald Duck il mai cheama si Fauntleroy.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un sofer intreaba Radio Erevan:
- Poate o Dacie sa ia o curba de 90 de grade cu viteza de 120 Km/h?
Radio Erevan raspunde:
- Binenteles, dar doar o singura data.

› vrei mai mult