Ianuarie cu Terra Magazin, Doxi si Pipo

7 ianuarie 2014, 12:31

Cu Terra Magazin nr. 181 descoperi cele mai interesante si ciudate forme de relief. Impreuna cu revista primesti una dintre cele 2 machete 3D: Marele Zid Chinezesc sau Opera din Sydney.

 

Dosarul editiei contine 2 planse bloc-diagrama (Formele reliefului carstic si ale reliefului desertic). Continua seria de articole din cadrul proiectului national ISTORIA LUMII VII IN 10 EXPONATE, realizat in colaborare cu Muzeul de Istorie Naturala „Grigore Antipa”, din Bucuresti: cea de-a cincea piesa: Diavolul-de-mare • Manta birostris. Castiga cu Terra Magazin o tableta AllView Viva Q7 Life! Detalii pe www.terramagazin.ro si Facebook Revista Terra Magazin

 

Ianuarie cu Terra Magazin, Doxi si Pipo

 

La inceput de an, haideti la drum cu DOXI nr. 99, numar special despre transporturi. Contine informatii pentru orele de Limba si literatura romana, Stiinte, Istorie, Cultura civica, Dezvoltare personala. Cadou: o jucarie surpriza. Pe pagina de Facebook Revista Doxi sunt postate noutati din domeniul educational precum si superconcursuri.

 

Pipo nr. 115 iti prezinta Comorile Romaniei! Afla mai multe despre scoarta Pamantului si formele de relief – campie, deal, munte si invata sa confectionezi papusi vesele din linguri de lemn. Impreuna cu revista ai un supercadou distractivJoc cu pestisori si undita magnetica.Te asteptam si pe www.pipo.ro si pe  Facebook: Pipo – Lumea generatiei PRE

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Trebuie sa ai mai multa grija de sanatatea ta pentru ca altfel o sa ajungi la doctor! Daca te simti slabit ia legatura cu medicul tau de familie.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Caracatita se poate camufla! Cea mai uimitoare linie de aparare este capacitatea sa de a se ascunde in vazul celor din jur. Cu ajutorul unei retele de celule de pigment si a muschilor de specialitate din pielea sa, caracatita poate potrivi aproape instantaneu culorile, modelele si chiar texturi ale imprejurimilor sale. Pradatorii cum ar fi rechinii, anghila sau delfinii inoata pe langa caracatite fara a le observa. Exista specii de caracatita care sunt capabile sa-si schimbe forma corpului pentru a imita alte animale. Unele pot sa desurubeze un capac sau chiar sa se strecoare prin locuri foarte greu acesibile, deoarece au capul foarte moale.

› vrei mai mult

Bancul zilei

invatatoarea ii intrebase pe copii :
-copii ce ia-ti luat mamei voastre de 8 martie?
un copil:-eu i-am luat flori
alt copil:eu i-am luat ciocolata alt copil:eu i-am luat 10 lei din poseta

› vrei mai mult