Hoinarul Intergalactic

18 martie 2014, 14:17

Serialul animat de comedie ”Hoinarul Intergalactic”, creat de câștigãtorul Premiului Emmy, producãtorul Craig McCracken, se difuzeazã în premierã sâmbãtã, 29 martie, la Disney Channel.


Hoinarul Intergalactic 


Pregãtiți-vã sã cãlãtoriți de-a lungul galaxiei în noul serial animat de comedie de la Disney Channel, ”Hoinarul intergalactic”, creat și produs de animatorul de douã ori câștigãtor al premiului Emmy, Craig McCracken (cunoscut pentru serialele de animație "Casa lui Foster pentru prieteni imaginari” și ”Fetițele Powerpuff”). Noua comedie prezintã povestea celor mai buni prieteni, cãlãtorul intergalactic veșnic optimist și binefãcãtor - Wander și Sylvia, calul sãu iute la mânie, dar loial. Ei cãlãtoresc împreunã prin cosmos și trec dintr-o aventurã într-alta, fãcându-și noi prieteni (și dușmani) în timp ce se luptã cu numeroase forțe ale rãului, inclusiv cu infamul Lord Hater și armata lui de gardieni.


Hoinarul Intergalactic 


Hoinarul intergalactic” este produs de creatorul serialului, Craig McCracken. Lauren Faust (cunoscutã pentru serialele "Casa Foster pentru prieteni imaginari”, și ”Micuțul meu ponei: prietenia este magicã”) este co-producãtor și scenarist. Serialul este o producție Disney Television Animation.

 

Pentru mai multe detalii, puteți contacta: Ioana Moneanu, ioana.moneanu@porternovelli.ro

 

Disney Channel EMEA

 

Destinat copiilor cu vârste cuprinse între 6-14 ani și familiilor lor, include un mix de programe atractive pentru cei mici, dar și pentru pãrinți. Printre programele care s-au bucurat de cel mai mare succes se numãrã seriale de acțiune bine cunoscute, precum Jessie, Liv și Maddie, Austin și Ally, Bobocii Isteți și Cãțelul Blogger. Disney Channel este, de asemenea, cunoscut pentru filme sale originale de succes, printre care Liceul Muzical, Camp Rock, și cele așteptate cu nerãbdare, Cloud 9, o poveste antrenantã despre lumea competitivã a snowboarding-ului.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Un prieten foarte bun iti va cere sfatul, iar tu vei face tot posibilul sa-l ajuti. Pe seara, vei reusi sa te relaxezi si tu cu adevarat.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cainii au trei pleoape. A treia pleoapa se numeste membrana nictitanta si are rolul de a proteja si lubrifia ochiul cainelui.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Pe o banca, in parc, un copil manca intr-o disperare dintr-o cutie de bomboane. O batrana il vede si ii spune:
-Nu trebuie sa mananci atatea bomboane, te poti imblonavi!
-Dar dumneavoastra stiti cat a trait bunicul meu? 105 ani!
-Si manca atat de multe bomboane?
-Nu, DAR ISI VEDEA DE TREABA LUI!!!

› vrei mai mult