HamFest - Primul festival dedicat cateilor si oamenilor lor!

18 iulie 2013, 15:49

Sambata si duminica, 20 si 21 iulie, incepand cu ora 16.00, toti posesorii de caini si companionii lor sunt asteptati la festivalul HamFest, organizat de Asociatia Red Panda si gazduit de Planeta HamHam. HamFest este primul festival dedicat cateilor si oamenilor lor, asa ca niciun catel (cu sau fara rasa) nu trebuie sa lipseasca de la joaca si distractie.

Cateii si oamenii lor au nevoie de timp petrecut împreuna si de distractie, iar HamFest este singurul eveniment care celebreaza prietenia intre ei.
HamFestTu si catelul aveti coafuri similare? Catelul tau are cea mai jucausa codita sau cei mai frumosi ochi? Catelul tau este vorbaret si are mult de povestit sau stie multe trucuri haioase? Catelul tau este cel mai frumos si mai destept? stie trucuri? Sau ii place pur si simplu sa se joace? Atunci, HamFest este festivalul vostru! La HamFest toate talentele speciale vor fi premiate, asa ca nu trebuie sa lipsiti!

Tu si cainele tau veti putea participa la multe concursuri amuzante cu premii atractive, va veti bucura de momente artistice si demonstratii de dresaj,  de cursuri si ateliere creative pentru copii si adulti, de consultatii veterinare gratuite, si desigur veti avea parte de multe surprize pentru voi si pentru cateii vostri! În plus, compania de teatru Replika va prezenta spectacolul de teatru „Pet Conference”.

Locatia special amenajata va întampina cu spatii de joaca si odihna, pentru cel mai amuzant si relaxant weekend al verii! Vino si tu împreuna cu catelul tau sa va distrati la HamFest! si daca nu ai înca un catel acasa, la HamFest te asteapta catelusi mari si mici dintre care sa adopti cel mai potrivit companion.

Clubul Cainilor Utilitari va asteapta, in cadrul HamFest cu urmatoarele:

- demonstratie de agility, cu posibilitatea ca cei prezenti cu cateii sa participe efectiv la un mini-antrenament; persoanele prezente pot experimenta ce inseamna acest sport si ce beneficii aduce el atat in relatia cu catelul, cat si pentru sanatatea stapanului.

- curs educational destinat copiilor si adultilor. Se vor explica  cele mai importante reguli ale haitei si modul corect de interactiune cu cainii, fie ei cu stapan sau fara.

- stand adoptii: tot sub umbrela organizatorilor, CCU vine sa sustina programul de adoptii. In acest sens, gasiti mai jos 4 catelusi ce cauta familii iubitoare.
Jimmy, Cafeluta, Bella si NorocelClubul Cainilor Utilitari ofera consiliere si dresaj gratuit persoanelor care vor adopta acesti catei.

Va asteptam cu mic cu mare, bipezi si patrupezi, la HamFest,pe 20 si 21 iulie, începand cu ora 16.00. Intrarea este libera!

Programul detaliat il gasiti pe https://www.facebook.com/HamFestRomania

Planeta HamHam
Str. Barbu Vacarescu 162, 164, Bucuresti

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Anumite specii de greieri sau lacuste detecteaza sunetul prin niste orificii situate pe picioare.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Popescule, daca te ratacesti ziua in padure si nu ai busola la tine, cum afli unde e nordul
- Foarte simplu, domnule profesor. Ma duc acasa si-o iau!

› vrei mai mult