Halloween Party la tine acasa. Ajuta-ti copilul sa se distreze ingrozitor de bine

13 septembrie 2021, 09:34

Halloween Party

Copiii adora petrecerile tematice, iar sarbatoarea de Halloween este una dintre ocaziile perfecte pentru ca ei sa se distreze, sa se costumeze si sa isi dea frau liber creativitatii si talentului actoricesc.

Petrecerile de Halloween nu mai sunt de multa vreme ceva neobisnuit in Romania. Desi este o sarbatoare tipic americana, ea a fost importata si in Romania si a devenit o normalitate, iar cei care se bucura cel mai mult de ea sunt copiii. Poate ca la noi ei nu obisnuiesc sa colinde din usa in usa pentru a primi dulciuri, cum se intampla peste Ocean, dar cu siguranta nu pot trece cu nepasare peste aceasta zi.

Poti organiza un Halloween Party la tine acasa pentru cei mici

Povestile cu spirite si fantome au un suspans aparte, care poate starni curiozitatea copiilor. Iar daca ii anuntati ca anul acesta faceti petrecere de Halloween acasa, cu siguranta vor fi bucurosi nevoie mare.

Decoratiunile din colectia de Halloween pot fi montate in camera copilului din timp, nu doar pentru 31 octombrie, ba chiar il puteti implica si pe cel mic in amenajare. Figurine fantoma din lemn, dovleci ornamentali cu led, decoratiuni cu paianjeni sau vrajitoare, felinare si ghirlande decorative, pe toate le poti pune in camera care va gazdui petrecerea de Halloween la care copilul isi va chema prietenii.
Decoratiuni din colectia de Halloween

Sezonul de Halloween poate fi un bun prilej si pentru a achizitiona cateva piese de mobilier in culorile specifice, precum rosu, portocaliu, auriu si negru, daca stii ca micutul tau se va simti confortabil cu o atmosfera misterioasa pe tot parcursul anului, nu doar in aceasta perioada.

Halloween la scoala

Daca ai un copil de scoala, dar vrei sa eviti o petrecere la tine acasa, date fiind conditiile pandemice, poti discuta cu parintii colegilor despre a decora clasa in spiritul acestei sarbatori atat de indragite de copii.

Decoratiuni pentru Halloween care sa fie potrivite si pentru scoala, afterschool sau chiar pentru spatii comerciale puteti gasi la preturi convenabile la Iedera. Celor mici le va face cu siguranta si mai mare placere sa mearga la scoala atunci cand clasa lor va arata ca in filmele cu tematica de Halloween. Copiii pot fi implicati in montarea decoratiunilor dupa bunul lor plac, pentru a se bucura si mai mult de sarbatoarea misterelor si a spiritelor, a costumelor infricosatoare si a farselor.
Set decoratiuni de Halloween

O sceneta tematica se va potrivi perfect cu decorul de Halloween, insa nu fortati copiii sa invete replici rigide, ci permiteti-le sa isi creeze propria "piesa" si sa dea astfel frau liber creativitatii.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Starea de sanatate te poate trimite la medicul de familie pentru un control amanuntit. Poate ca nu este nimic grav, dar ar trebui sa acorzi mai multa atentie alimentatiei si hidratarii.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Dupa moartea lui Burebista regatul dac s-a impartit initial in 4 state.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Trei programatori (unul lucra la Windows, unul la Solaris, unul la Linux) la WC. Vine cel de la Windows consuma jumate din sapunul lichid, se sterge pe maini cu jumate de sul de hartie, si le zice celorlalti:
- Pe noi la Microsoft ne invata ca nu conteaza cate resurse consumi, daca iese treaba bine.
Vine si cel de la Solaris, se spala si el dar cu mai putin sapun, se sterge cu mai putina hartie si le zice:
- La Solaris ne invata ca resursele trebuie economisite daca functionalitatea depaseste 90%.
Vine si cel de la Linux, nici nu se spala pe maini. Ceilalti stupefiati:
- Cum, tu nu te speli pe maini?
- Noi programatorii de Linux am invatat sa nu ne pisam pe maini.

› vrei mai mult