Haagen-Dazs o inghetata cu gust perfect si look sofisticat

3 mai 2012, 16:22

Incepand cu acest sezon, Haagen-Dazs tinteste rafturile cu un  ambalaj nou, ultra-premium , conceput special pentru a completa experienta senzationala data de gustul  unic al inghetatei Haagen-Dazs.
HÄAGEN-DAZS: o inghetata cu gust perfect si look sofisticatLa Haagen-Dazs ingredientele sunt atent selectate si prelucrate pentru a oferi cele mai bune combinatii de arome si pentru a satisface cele mai inalte asteptari in materie de gust. Acelasi standard se reflecta si in noul ambalaj, facand inghetata Haagen-Dazs cu "gust", atat in interior, cat si in exterior.
HÄAGEN-DAZS: o inghetata cu gust perfect si look sofisticatAmbalajul pastreaza  visiniul familiar cunoscatorilor si auriul pe care fanii le asociaza cu Haagen-Dazs. Designul tachineaza papilele gustative cu imaginea unei panglici rasucite, create pentru a ne aminti de vartejul de ingrediente de lux continute, ingrediente precum caramelul bogat si ciocolata decadenta.
HÄAGEN-DAZS: o inghetata cu gust perfect si look sofisticatNoul design a fost creat pentru a reflecta luxul experientei gustului Haagen-Dazs , fiind  o abordare moderna a unui clasic atemporal.

Despre Haagen-Dazs:
Haagen-Dazs a creat categoria super-premium a inghetatei in 1961, inghetata vanduta astazi in mai mult de 50 de tari. Cunoscuta pentru gust, calitate si inovatie, inghetata  Haagen-Dazs este disponibila pe piata de retail, in hoteluri de calitate superioara si in peste 900 de cafenele Haagen-Dazs din lumea intreaga.

Pret recomandat 38 de lei/cutia de 430g

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

La 9 iulie 1958 a avut loc un cutremur de 7,5 grade pe scara Richter in Golful Lituya, Alaska, provocand un megatsunami cu inaltimea valului de apa de 52 metri. Acesta este cel mai mare tsunami cunoscut din istorie.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doi hoti se gandesc sa fure gaini. Intra noaptea in cotet si incep sa le bage in sac.
Stapana casei aude zgomote, iese cu matura si striga:

- Cine eeeee acooolo? Din cotet se raspunde:

- Noi gainile, dormim !

› vrei mai mult