Haagen-Dazs o inghetata cu gust perfect si look sofisticat

3 mai 2012, 16:22

Incepand cu acest sezon, Haagen-Dazs tinteste rafturile cu un  ambalaj nou, ultra-premium , conceput special pentru a completa experienta senzationala data de gustul  unic al inghetatei Haagen-Dazs.
HÄAGEN-DAZS: o inghetata cu gust perfect si look sofisticatLa Haagen-Dazs ingredientele sunt atent selectate si prelucrate pentru a oferi cele mai bune combinatii de arome si pentru a satisface cele mai inalte asteptari in materie de gust. Acelasi standard se reflecta si in noul ambalaj, facand inghetata Haagen-Dazs cu "gust", atat in interior, cat si in exterior.
HÄAGEN-DAZS: o inghetata cu gust perfect si look sofisticatAmbalajul pastreaza  visiniul familiar cunoscatorilor si auriul pe care fanii le asociaza cu Haagen-Dazs. Designul tachineaza papilele gustative cu imaginea unei panglici rasucite, create pentru a ne aminti de vartejul de ingrediente de lux continute, ingrediente precum caramelul bogat si ciocolata decadenta.
HÄAGEN-DAZS: o inghetata cu gust perfect si look sofisticatNoul design a fost creat pentru a reflecta luxul experientei gustului Haagen-Dazs , fiind  o abordare moderna a unui clasic atemporal.

Despre Haagen-Dazs:
Haagen-Dazs a creat categoria super-premium a inghetatei in 1961, inghetata vanduta astazi in mai mult de 50 de tari. Cunoscuta pentru gust, calitate si inovatie, inghetata  Haagen-Dazs este disponibila pe piata de retail, in hoteluri de calitate superioara si in peste 900 de cafenele Haagen-Dazs din lumea intreaga.

Pret recomandat 38 de lei/cutia de 430g

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Singurul dusman al ursului polar este omul.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Circula pe Facebook si nu numai un virus care va citeste mesajele, e-mailurile, pozele, parolele, conturile pe care le aveti. Este foarte periculos! Numele lui este Nevasta!

› vrei mai mult