Gumball, pe locuri, fii gata, start! Premiera noilor episoade din seria premiata Cartoon Network

23 februarie 2021, 15:28

 

Gumball, motanul albastru, care a luat nastere in imaginatia bogata a creatorului Ben Bocquelet, revine intr-o noua serie. In martie, seria „Uimitoarea lume a lui Gumball: Cronicile Gumball” va avea premiera la Cartoon Network. Primul episod va fi difuzat luni, 1 martie! Noile episoade fac parte din maratonul „Uimitoarea luna a lui Gumball”.

Gumball

 

Universul multicolor Gumball

Casa Watterson are un amestec cu adevarat exploziv de personaje! Gumball, motanul agitat, Darwin cu inima mare si superinteligenta Anais alcatuiesc o echipa care nu devine niciodata plictisitoare. Mama ambitioasa a lui Nicole si tatal cumsecade, Richard, stiu ceva despre asta!

Opt noi episoade ale serialului vor fi difuzate la Cartoon Network incepand din martie. Elevii Elmore vor participa la un eveniment neobisnuit: alegerea presedintelui scolii! Gumball nu poate rata aceasta ocazie si vrea sa decoleze. Dar se dovedeste ca nu o poate face singur si are nevoie de sprijinul rudelor sale. Il va cauta la Penny, Bobert si Leslie. Cand este de acord sa lucreze cu Penny, colegii ajung rapid la concluzia ca Gumball si prietena sa sunt cu siguranta indragostiti unul de celalalt!

Acestea nu sunt toate aventurile care ii asteapta pe eroi. in pregatirea alegerilor, Leslie face o descoperire uimitoare: o caseta misterioasa! Cand copiii decid sa se joace cu ea, se dovedeste ca are o multime de secrete ...

Seria premiata a lui Ben Bocquelet

Varietatea tehnicilor de animatie face din „Uimitoarea lume a lui Gumball” un desen animat plin de culori, forme si imagini. Creatorii nu isi impun nici o limita: profita din plin de efectele computerizate, de desene clasice si chiar de un teatru de papusi. Fiecare dintre tehnicile amintite permite sa reflecte caracterul unic al personajelor si umorul extraordinar al animatiei.

Ideea unica a lui Bocquelet despre lumea unui motan albastru a fost bine primita atat de fani, cat si de critici. Primul premiu pentru animatie a fost primit in urma cu 10 ani, de la British Academy Children Awards. Apoi a urmat distinctia din partea premiilor Annie, desenul animat fiind nominalizat pe parcursul deceniului trecut de mai multe ori. Coloana sonora, creata de Ben Locket, si-a trecut la randul sau mai multe premii in palmares.

Premiera seriei „Uimitoarea lume a lui Gumball: Cronicile Gumball” va avea loc pe 1 martie la 15:55 pe Cartoon Network. Episoadele vor fi difuzat zilnic la 15:55, ca parte a programului „Uimitoarea luna a lui Gumball”.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Batalia de la Waterloo s-a dovedit a fi batalia cruciala care a decis soarta lui Bonaparte si a imperiului sau. Astfel, prin batalia din 18 iunie 1815 se pune capat seriei de razboaie revolutionare si napoleoniene care cuprinsesera Europa; in acelasi timp, ea reprezinta sfarsitul primului Imperiu Francez si al carierei lui Napoleon. De asemenea, desi invingatorii nu aveau cum sa stie acest lucru la momentul respectiv, batalia pe care tocmai o castigasera avea sa fie ultima mare batalie a secolului al XIX-lea, dupa ea instaurandu-se pacea europeana generala care avea sa dureze (cu exceptia razboaielor locale, din Europa de Est) pana la izbucnirea Primului Razboi Mondial.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un naturalist amator studiaza un purice. Il aseaza pe o foaie de hartie si striga :

- Sari !

Puricele sare. Naturalistul ii taie picioarele, il pune iar pe hartie si striga:

- Sari !

Puricele nu mai sare !
Naturalistul noteaza:
"Dupa ce i se taie picioarele, puricele nu mai aude

› vrei mai mult