Grupul LEGO isi invita fanii sa construiasca o stea si sa contribuie la schimbare

8 noiembrie 2021, 13:24

 Lego star

Prin intermediul campaniei #BuildToGive, Grupul LEGO incurajeaza familiile sa devina cat mai creative si sa contribuie astfel la bucuria a 1,5 milioane de copii vulnerabili.

Pentru multe persoane din intreaga lume, sezonul sarbatorilor reprezinta o perioada definita de apropiere si bucurie, insa pentru alte multe familii poate fi o perioada plina de provocari. Pentru a insenina sarbatorile copiilor vulnerabili, Grupul LEGO isi incurajeaza fanii sa construiasca o stea din caramizi LEGO, mica, mare, poate un pic ciudata, pentru a transmite mai departe bucuria jocului, in cadrul initiativei Rebuild the World #BuildToGive.

Pentru al cincilea an consecutiv, #BuildToGive reuneste fanii si familiile, provocandu-i sa devina creativi pentru a contribui la schimbare. Conform cercetarii LEGO Play Well, 96% dintre parinti sunt de parere ca joaca ajuta la consolidarea unitatii familiei. #BuildToGive reprezinta asadar oportunitatea perfecta pentru o sesiune de joaca si distractie, contribuind totodata la sansa unui alt copil la o experienta fericita de joaca.

Pentru fiecare stea construita si distribuita pe retelele sociale sau pe LEGO Life folosind hashtag-ul #BuildToGive pana la finalul lunii decembrie, Grupul LEGO va dona un set LEGO unui copil vulnerabil, oferind o sansa la joaca cu ocazia acestor sarbatori copiilor din spitale, celor institutionalizati si copiilor care provin din comunitati vulnerabile.

Anul trecut compania a donat peste 1 milion de seturi iar anul acesta isi propune sa depaseasca acest prag si sa ofere seturi LEGO catre 1,5 milioane de copii din intreaga lume. Seturile sunt distribuite prin intermediul retelei Grupului LEGO de organizatii caritabile partenere, in 29 tari din lume. Salvati Copiii este partenerul Grupului LEGO in Romania.

Indiferent de generatie sau cultura, oamenii au simtit mereu o conexiune privind acelasi cer instelat. De aceea am ales stelele pentru initiativa #BuildToGive din acest an – pentru a conecta familiile din intreaga lume prin joc in acest moment de sarbatoare si apropiere. in ultimii patru ani, datorita fanilor si familiilor din intreaga lume, am donat milioane de seturi LEGO copiilor vulnerabili prin intermediul #BuildToGive. Anul acesta vom intrece recordul, pentru ca ne propunem ca 1,5 milioane de copii sa primeasca seturi LEGO si speram ca toata lumea, de la micii constructori pana la experti, se va bucura construind stele stiind ca va contribui la schimbare.”, a mentionat Kathrine Kirk Muff, Vice President of Social Responsibility, Grupul LEGO . 

Campania #BuildToGive este un exemplu al modului in care Grupul LEGO lucreaza alaturi de organizatiile caritabile partenere si de Fundatia LEGO pentru a aduce jocul in vietile copiilor provenind din comunitati vulnerabile din intreaga lume. Aceste initiative le ofera copiilor oportunitatea de a dezvolta abilitati pentru tot parcursul vietii, precum solutionarea problemelor, colaborare si comunicare, ajutandu-i sa reuseasca in viitor. in 2022, Grupul LEGO planuieste sa ajute opt milioane de copii din intreaga lume prin intermediul invatarii prin joaca.

Grupul LEGO lanseaza #BuildToGive cu o campanie video globala prezentand familii care construiesc stelute impreuna. Pagina #BuildToGive disponibila pe LEGO.com va oferi inspiratie si indicii cu privire la construirea unei stele, pentru a ajuta familiile sa devina cat mai creative. De asemenea, Grupul LEGO va produce o serie de carduri cadou #BuildToGive colectionabile, care vor fi disponibile in magazinele de retail LEGO in timpul sezonului de sarbatori. 

Mai multe informatii despre campanie sunt disponibile la: https://www.lego.com/ro-ro/build-to-give

In cadrul Campaniei #BuildToGive 2021, Grupul LEGO va dona un set LEGO® pentru fiecare stea construita cu caramizi LEGO si distribuita pe retelele de socializare alaturi de #BuildToGive. Copiii cu varste sub 13 ani trebuie sa obtina permisiunea parintilor pentru a posta pe social media. Donatia anuala totala nu va depasi 1.500.000 seturi LEGO, cu o valoare totala de 15.000.000 de dolari.

 

Despre Studiul LEGO Play Well

Rezultatele studiului au fost colectate de la 18.117 parinti si 12.591 copii cu varste cuprinse intre 5-12 ani, in urma unui chestionar cantitativ online de 20 de minute, in 18 tari (Australia si Noua Zeelanda, Brazilia, Canada, China, Danemarca, Franta, Germania, Hong Kong, Mexic, Romania, Rusia, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Taiwan, Regatul Unit, Ucraina si Statele Unite ale Americii) in intervalul Mai – Iunie 2020.

Cum sa construesti Lego star

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Cativa prieteni iti vor face o vizita. Fii pregatit/a sa-i primesti cum se cuvine.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Girafa este expusa unui atac al pradatorilor cand bea apa. Momentele in care se adapa sunt cele mai periculoase pentru girafe, pentru ca atunci nu mai pot observa imprejurimile, fiind cu capul jos, chiar atunci pradatorii putand ataca.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Discutie intre o vaca si vitelul ei:
- Gata, de azi sa nu te mai prind ca te mai cauta Ghita!
- De ce, mama?
- De-aia.
- De ce?
- Pai ma-sa e o scroafa, taica-su e un porc.
- Dar, mama, si tu esti o vaca.
- Da, dar tatal tau a fost veterinar...

› vrei mai mult