Grupul LEGO continua misiunea de a inspira si dezvolta micii constructori in cadrul Destiny Park

15 septembrie 2022, 12:12

Lego
Grupul LEGO se alatura primului parc de edutainment din Romania, Destiny Park, inaugurat la începutul lunii, oferind o experienta care îi pregateste pe cei mici pentru viitor, Build Your Future. Conceptul LEGO în cadrul Destiny Park porneste de la misiunea Grupului, de a ajuta cat mai multi copii din întreaga lume sa învete prin joaca, cu ajutorul caramizilor emblematice.

Destiny Park este primul parc de edutainment din Romania si cel mai mare din Europa de Est, conceptul fiind realizat alaturi de Urania Cremene, expert în materie de parenting, care a creat experientele destinate copiilor din universul miniatural. Parcul este destinat copiilor cu varste între 4-14 ani si reprezinta o incursiune în viata de adult, cei mici avand sansa sa încerce meserii si sa învete mai multe despre educatia financiara prin intermediul Economiei Destiny Park. Destiny Park are la baza valori comune cu Grupul LEGO, promovand învatarea prin joaca.

Joaca reprezinta un element esential în dezvoltarea timpurie a copiilor, mai ales în ceea ce priveste dezvoltarea încrederii în sine, a creativitatii si a aptitudinilor de comunicare. Cu mult timp în urma, ne-am asumat un angajament la nivel global, de a inspira creativitate si de a produce o schimbare considerabila, ajutandu-i pe cei mici sa-si dezvolte un set de competente adecvate secolului 21. De aceea, decizia de a construi o mica lume LEGO în cadrul Destiny Park a fost una naturala, întrucat împartasim aceleasi valori si obiective. De-abia asteptam ca cei mici sa puna caramida peste caramida în calatoria lor spre maturitate, începand cu experienta LEGO Build Your Future.”, a declarat Valery Kasimov, Country Manager Romania-Bulgaria.

Spatiul LEGO experiential include diverse activitati care îi ajuta pe cei mici sa se pregateasca pentru viitor, ajutandu-i sa dezvolte abilitati motorii, de perspicacitate si de comunicare. Copiii vor ghici, testa si construi folosind caramizi clasice LEGO, DUPLO si piese DOTS. Spatiul LEGO Build Your Future este împartit în 6 zone, în care copiii pot descoperi pe rand, mai multe despre animale, în anticiparea unei cariere de biolog sau medic veterinar, despre meseria de profesor – o pozitie importanta în dezvoltarea unui copil, despre eroii din viata reala precum astronautii sau pot participa la activitati distractive cu o componenta de gamification.

Dupa experienta oferita de Grupul LEGO în cadrul Destiny Park cei mici vor învata mai multe despre creativitate, comunicare, generozitate sau determinare. În timpul vizitei în Destiny Park, copiii interactioneaza cu Ofiterii de Experienta si animatorii Destiny Park, parintii avand posibilitatea de a se plimba pe strazile oraselului. Cei mici vor învata, prin joaca despre responsabilitatile unui adult, incluzand aici modul de administrare al veniturilor.

În contextul aniversarii a 90 de ani de creativitate si joaca, Grupul LEGO duce mai departe angajamentul original, de a construi viitorul noilor generatii prin intermediul jocului si de a le stimula creativitatea si imaginatia, prin activari atat globale cat si locale, precum parteneriatul dintre Grupul LEGO si Destiny Park.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Starea de sanatate te poate trimite la medicul de familie pentru un control amanuntit. Poate ca nu este nimic grav, dar ar trebui sa acorzi mai multa atentie alimentatiei si hidratarii.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Syrphida este o insecta benefica plantelor. Poate fi recunoscuta prin faptul ca pluteste deasupra plantelor in cautarea de polen si nectar. Pe langa faptul ca sunt polenizatoare, aceste insecte se hranesc cu larve ale insectelor daunatoare si cu afide.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Citi ani ai tu, pustiulica?
- Sapte ani si patru luni, nene.
- Sapte ani? Si esti mult mai mic decit bastonul meu!
- Dar bastonul matale citi ani are?

› vrei mai mult