Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

incatatoarea il intreaba pe Bula:
-bula,zimi 5 animale din Africa.
Bula raspunde:
-4 girafe si un elefant.

› vrei mai mult

Cultura generala

Cyprinodon diabolis traieste numai in pesterile subacvatice din California. In 2007, au fost numarate intre 38 si 42 de specimene. Este un peste minimalist. Are mai putin de trei centimetri si este o specie protejata, fiind pe cale de disparitie.

› vrei mai mult

Ghid pentru soferii incepatori. Cum obtii permisul auto cu usurinta?

16 august 2017, 10:17 | afisari: 575

Examenul auto este, alaturi de bacalaureat, un examen al maturitatii pentru majoritatea oamenilor. Foarte multi oameni aleg sa dea acest examen la 18 ani, devenind participanti cu acte in regula la traficul periculos al Romaniei.


Ghid pentru soferii incepatori. Cum obtii permisul auto cu usurinta?


Scopul unui elev al scolii de soferi nu ar trebui sa fie doar promovarea cu brio a examenului, ci mai degraba educarea corecta si obtinerea unei conduite exemplare in trafic.


Examenul auto se poate lua usor, in conditiile in care exista din ce in ce mai multe carti precum "Codul rutier Mura in Gura" si informatiile sunt livrate intr-un mod cat se poate de direct. Pentru a obtine totul de pe urma scolii si a examenului, este bine sa urmezi cateva sfaturi, insa.


Atentie, atentie, atentie!


Este extrem de important sa fii atenti! La orele de condus, la orele de legislatie si ori de cate ori iesi in trafic, fie ca esti la volan sau nu, este bine sa fii atent la fiecare detaliu. Atentia te poate pune in garda atunci cand apar pericole neprevazute si te poate invata sa reactionezi.


Daca nu intelegi ceva sau ti se par dificile anumite manevre, intreaba! Poti sa iti intrebi instructorul sau prietenii care au deja permis. Vei invata foarte multe lucruri punand intrebari.


Lecturarea legislatiei, extrem de importanta si ea


Foarte multi cursanti aleg sa faca doar teste drpciv, incercand sa invete pe de rost raspunsurile la cele mai populare intrebari de la examen. Este o solutie care iti poate aduce permisul in buzunar, dar care in acelasi timp te poate lasa cu anumite necunoscute. Lectura legislatiei din scoarta in scoarta este obligatorie si poate sa pregateasca orice sofer pentru condus fara evenimente.


Rezolvarea unui numar cat mai mare de chestionare auto


Chestionarele drpciv au si ele importanta lor, care este extrem de mare. Practic, trebuie sa rezolvi atat de multe teste auto pana in momentul in care numarul greselilor este aproape zero. Exista din ce in ce mai multe site-uri de chestionare auto care ofera o multime de avantaje si te ajuta sa economisesti timp, asadar este bine sa gasesti din timp un site de incredere.


Condusul in mai multe conditii de drum


Daca instructorul auto te plimba zi de zi pe acelasi drum si pe aceeasi vreme, incearca sa ii soliciti sa conduceti pe mai multe tipuri de drum: autostrazi, drumuri de tara, drumuri aglomerate de oras, etc. De asemenea, conditiile meteo ar trebui sa fie si ele importante. Este bine sa conduci atat pe ploaie, cat si pe soare sau chiar ninsoare, daca alegi sa faci scoala de soferi pe timp de iarna ( ceea ce este chiar indicat).


Fara agitatie!


Este important sa fii cat se poate de calm: in timpul orelor de condus, la examen, la orele de legislatie, etc. Practic, ori de cate ori esti implicat in trafic trebuie sa fii calm. In felul acesta poti gandi mult mai usor orice problema si poti gasi rezolvari rapid la ea.

inapoi la stiri Clopotel