Gaseste noi parinti mici pentru jucariile folosite

6 iunie 2013, 16:06

Daca esti un parinte cu suflet maaaare, te asteptam in perioada 28 Mai-30 Iunie, sa donezi jucariile pe care le tii ascunse in dulap sau pe balcon, pentru copiii mai putin norocosi.

Drept recompensa, te inscriem in Galeria Sufletelor Mari – insa stim ca cea mai mare recompensa va fi noua noastra colectie de zambete si bucurii.

Sa donezi este foarte simplu. Noi ne ocupam de tot iar aici vei gasi toate detaliile.

Poti sa aduci zambete pe fetele copiilor cu greutati si daca nu ai jucarii. Raspandeste vestea! Cateva detalii exista pe pagina vreau sa sprijin.

Iar daca deja ai donat, iti multumim si te rugam sa mergi pe pagina noastra speciala sa afli mai multe despre posterul care te asteapta.

Toma este un baietel de aproape 7 ani care provine dintr-o familie cu 4 copii. El locuieste impreuna cu fratii si mama sa intr-o singura camera, foarte mica si foarte saracacios amenajata. Dorinta lui de a avea acasa macar o jucarie ne-a facut sa ne mobilizam pentru ca acest vis sa devina realitate.
Gaseste noi parinti mici pentru jucariile folositeLa fel ca si pe Toma, SOS Satele Copiilor Romania sprijina prin Centrele de Consiliere si Sprijin pentru Copii si Parinti peste 700 de copii pentru care o jucarie reprezinta o dorinta inca neimplinita.

PS: Toma si prietenii lui ar aprecia foarte tare ca “jucaria” primita sa fie ingrijita si functionala.
Gaseste noi parinti mici pentru jucariile folositeJucariile colectate, vor fi apoi dezinfectate si pregatite sa-si intampine noii lor parinti mici, chiar de Ziua Copilului.

Si pentru ca luna Iunie este Luna Copilului si sunt multi copii care inca viseaza la o jucarie, vom merge si la alte centre ale SOS Satele Copiilor Romania din tara, sa culegem zambete.

Poti dona jucarii toata luna Iunie

Stim ca toti copiii se bucura ca se termina scoala. De aceea  pe 25 Iunie vom organiza Serbarea Bucuriei pentru 30 dintre copiii proveniti din familii cu dificultati materiale sau de alta natura. Serbarea se va tine chiar la noi si astfel vor avea posibilitatea sa se joace si sa faca si ei cunostinta cu jocurile pe Wii, Xbox Kinect sau sa joace fusball, airhockey sau biliard.  Se vor simti adevarate vedete pentru ca vor avea parte de karaoke si pentru ca vor veni special pentru ei:
Trupa de dans Kult Vibe – finaliste la Romania Danseaza
Numere senzationale de magie cu Magicianul Robert Tudor

La plecare, fiecare dintre ei va deveni un mic parinte fericit pentru jucariile aduse de cei care au suflet mare.Nu-i vom uita nici pe fratii si surorile lor.

Pentru a afla detalii despre unde, cand si cum poti dona, da click aici sau contacteaza-ne direct.
Copiii iti multumesc deja!

Infoline : 0725.412.414
office@enjoyparty.ro

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Azi vei cunoaste pe cineva deosebit. Va trebui sa lasi timiditatea la o parte si sa te comporti la fel cum o faci cu cei mai buni prieteni.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Codul bunelor maniere spune ca, intr-un mijloc de transport in comun, cei care poarta genti de tip rucsac le vor da jos din spate si le vor tine in mana pe parcursul calatoriei.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Profesorul:"Poti sa-mi spui ceva despre poetii secolului al XVII-lea?"
Elevul:"Toti sunt morti.

› vrei mai mult