Fiti pregatiti pentru cea mai noua aventura! Intrati in joc cu Cartoon Network Game On Casa bantuita a lui Gumball si Turnul de aparare

28 martie 2024, 13:28

Lumea Minunata a lui Gumball

Pe locuri, fiti gata, Cartoon Network! Primavara aceasta aduce un plus de adrenalina prin intermediul unui nou joc - Casa Bantuita Gumball.

Jocul ofera o experienta inedita ce are loc intr-o casa bantuita din Elmore. In joc apar personaje indragite din cunoscutul serialul „Lumea Minunata a lui Gumball" - Darwin, Anais, Gumball si multi altii.

In timp ce jucatorii exploreaza Casa Bantuita, sunt intampinati de Gumball si isi dau seama ca trebuie sa indeplineasca o misiune palpitanta pentru a scapa de pericolele care ii pandesc. Cu toate acestea, trebuie sa fie vigilenti, deoarece o fantoma s-ar putea ascunde in apropiere. Nu este cazul de ingrijorare, deoarece personajele din Casa Bantuita ofera indicii si sfaturi pentru a-i ajuta pe participantii la joc sa indeplineasca misiunea si sa scape de pericolele care ii pandesc.

Odata indeplinita misiunea, jucatorii pot obtine un loc in clasament. Jocul Casa Bantuita este disponibil pe Roblox si poate fi jucat oricand.

Mai sunt multe de vazut din Uimitoarea lume a lui Gumball! Cartoon Network Game On! se pregateste, de asemenea, pentru un nou joc Gumball Turnul Apararii care va aparea in curand in metaverse. Elmore este sub asediu, iar jucatorii trebuie sa intervina pentru a salva situatia. Fiti pregatiti pentru a apara Elmore! deoarece personajele voastre preferate din Gumball va stau la dispozitie, gata pentru a ajuta la apararea orasului. Noul joc prezinta patru turnuri diferite de construit, fiecare cu trei optiuni speciale de imbunatatire. Cu zece niveluri de cucerit, jucatorii vor avea parte de o confruntare epica, cu o multime de Gumball XP si monede de castigat pe parcurs.

„Analizam in mod constant Game On! in functie de audiente si utilizand datele de performanta pentru a ghida urmatoarea experienta imersiva. Combinarea mecanismelor de joc extrem de populare cu un brand indragit si transmiterea acesteia pe Roblox reprezinta o victorie atat pentru public, cat si pentru brandul nostru. Strategia noastra este incluziva, dedicata tinerilor si construita in asa fel incat sa ajunga organic in atentia acestora, in locurile unde isi petrec timpul, incercand tototdata sa ofere continut de divertisment interactiv si atractiv, care sa sporeasca atasamentul fata de brand, a declarant Monika Oomen, VP Brand, Comms and Digital Content Strategy, Warner Bros Discovery, EMEA, kids.

Cartoon Network Game On! este o experienta imersiva pe populara platforma de jocuri Roblox, care ii transporta pe copii intr-un taram virtual. Aceasta le permite participantilor sa se implice in jocuri in care pot explora lumea virtuala a serialelor de succes mult indragite - Cartoon Network Craig si Dumbrava, Haideti, Tineri Titani!, Aventurile Fratilor Ursuleti, Ben 10 si Uimitoarea lume a lui Gumball.

Cartoon Network Game On! continua sa ofere experiente distractive si captivante copiilor din toata lumea. Recent, platforma a marcat o serie de evenimente importante: A sarbatorit cea de-a 25-a aniversare a Fetitelor Powerpuff cu o serie de jocuri si activitati tematice, a colaborat cu Carnavalul Viareggio din Italia pentru a aduce personajele Cartoon Network la viata in parade si spectacole. A sarbatorit premiera filmului WONKA cu un joc interactiv inspirat din film si a integrat Bakugan in Polonia, oferind fanilor o noua modalitate de a se juca cu personajele preferate.

Pe langa toate acestea, Cartoon Network Game On! a lansat recent o experienta imersiva numita Hero Inside Cinema. Acest cinematograf unic este construit tematic in jurul serialului Hero Inside si ofera spectatorilor o privire in culisele spectacolului. Premiera primului episod a fost un succes urias, iar cinematograful este acum disponibil in Franta, Austria si Elvetia.

Cartoon Network Game On! are multe de oferit copiilor de toate varstele. Cu o varietate de jocuri, activitati si experiente imersive, platforma este o destinatie ideala pentru distractie si aventura.

Iata cateva exemple de ce pot gasi copiii pe Cartoon Network Game On!:

• Jocuri cu personajele lor preferate Cartoon Network
• Activitati interactive care le stimuleaza creativitatea si imaginatia
• Experiente imersive care ii transporta in lumi fantastice
• Oportunitatea de a se conecta cu alti fani din toata lumea

Cartoon Network Game On! este locul perfect pentru ca cei mici sa se distreze si sa exploreze. Cu continut nou adaugat constant, platforma ofera o experienta mereu proaspata si captivanta.

Recunoscut pentru ca a continuat sa aduca copiii impreuna prin intermediul jocului online, aducand in acelasi timp emisiunile la viata intr-un mod fara precedent, Cartoon Network Game On! a fost nominalizat la premiul Kidscreen 2024 pentru cea mai buna aplicatie de joc (de brand) si a castigat un premiu Broadcast Digital Awards pentru cel mai bun suport digital pentru un domeniu, canal sau gen. Lucrand in mod constant pentru a dezvolta experiente noi si interesante pentru copii, cu o valoare adaugata reala pe o platforma pe care o iubesc, la un an de la lansare, Cartoon Network Game On! a primit pana acum peste 33,2 milioane de vizite.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Fiecare piesa LEGO are in interior un numar, care corespunde mulajului dupa care a fost realizata. Astfel, daca exista anumite defecte, cei de la LEGO pot verifica imediat de unde vine problema.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-ce spune un canibal cand vede un om in armura?
-azi mancam conserva!

› vrei mai mult