Filmul Venom, lider de box-office in Romania si in Statele Unite

9 octombrie 2018, 13:38

Noul film de actiune SF Venom, o productie Columbia Pictures & Marvel, cu Tom Hardy în rolul principal, a cucerit cinefilii din Romania si SUA deopotriva. Lansat pe marile ecrane în week-end-ul 5-7 octombrie 2018, Venoma înregistrat 104.614 spectatori si încasari de 2.553.269 lei, confirmand ca este, într-adevar, cea mai asteptata lansare cinematografica a toamnei. Noul lider de box-office seduce prin actiunea alerta, personaje inedite, umor negru si efecte vizuale spectaculoase.

 
Venom

Ce lipseste oare într-o societate în declin, care îsi pune sperantele în tehnologie pentru a supravietui, iar magnatii speculeaza momentul pentru a-si spori puterea? Super-eroii sunt deja depasiti, este vremea anti-eroilor! Celebrul personaj Venom din cartile de benzi desenate Spider-Mandevine protagonist într-o noua productie Marvel - mult-asteptata de fanii seriei si de cinefilii din lumea întreaga.

 

În urma unei expeditii spatiale, ajunge pe Terra Simbiotul - o creatura bizara, cu forma fluida, ce are capacitatea de a se infiltra precum un parazit într-un corp-gazda, urmand sa-l transforme într-o fiinta indestructibila sausa-l ucida. În laboratoarele Life Foundation, savantul fondator Carlton Drake face experimente fara scrupule, pe subiecti vulnerabili, totul pentru a-si demonstra teoria si a intra în istorie drept creatorul unei noi specii.

 

Pasionat de subiecte cu magnati corupti si cazuri musamalizate, reporterul de investigatii Eddie Brock (interpretat de Tom Hardy, premiat cu un trofeu BAFTA si nominalizat la Oscar pentru rolul din “The Revenant”) intra pe fir si reuseste sa patrunda în laboratoarele fundatiei, ba chiar face cunostinta cu extraterestrul. Dupa o perioada de acomodare cu gazda, în care Eddie simte efectiv cum este capturat de forta dinauntrul sau, parazitul” îsi arata din plin atat super-puterile, cat si personalitatea sarcastica si amuzanta. Transformat el însusi în simbiot, Eddie se lupta cu latura sumbra si periculoasa ce iese la iveala, dar se si lasa sedus de forta captivanta a lui Venom - sub acea masca, poate face tot ce vrea! Treptat, cei doi învata sa convietuiasca, depind unul de celalalt, si chiar se distreaza de minune împreuna, dar Eddie risca sa ramana ostatic în aceasta simbioza toxica.

 

La realizarea complexului personaj Venom, om si extraterestru deopotriva, au lucrat sute de specialisti în efecte speciale, cu experienta uriasa si premii Oscar în palmares. Imaginile digitale, alaturi de cascadoriile senzationale, garanteaza o super-aventura 3D - acum, în Venom, în cinematografele din toata tara. “NOI SUNTEM VENOM!”

 

Filmul se bazeaza pe un scenariu de Jeff Pinkner, Scott Rosenberg si Kelly Marcel, inspirat de o poveste Marvel Comics de Jeff Pinkner & Scott Rosenberg, iar regia îi apartine lui Ruben Fleischer. Distributia îi include pe Michelle Williams, Riz Ahmed (actor premiat cu un Glob de Aur, rapper si activist), Scott Haze si Reid Scott. Productia prezentata de Columbia Pictures si Marvel dureaza 112 minute, se adreseaza persoanelor cu varste de peste 15 ani si este distribuita în Romania de InterComFilm Distribution.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Ca e vacanta sau nu, se pare ca tu nu te saturi de ea. Totusi, ar trebui sa te gandesti si la scoala, la colegi sau la felul cum se vor desfasura activitatile de la clasa.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Inghetata de vanilie este cea ma vanduta inghetata de pe glob.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Minuni exista: vamesul Petrescu, pur si simplu inchizand ochii, a castigat 25 mii de euro!

› vrei mai mult