Filme tari ce se lanseaza pana la finalul lui 2016

12 august 2016, 12:55

 

Partea a doua a anului 2016 ne asteapta cu filme de tot felul. Avem filme de actiune, comedie, fantezie sau filme stiintifico-fantastice. Hai sa vedem ce filme tari ne asteapta in cinema pana la sfarsitul anului 2016:

01. Nine Lives - Kevin Spacey, Christopher Walken, Jennifer Garner


Filmul ne arata ca, atunci cind vrei sa faci un cadou cuiva drag, cel mai bine e sa pui suflet, altfel risti sa-ti pierzi tu sufletul, asa cum o pateste Kevin Spacey cand, simtindu-se vinovat ca sta mai mult la birou decat cu familia sa, decide sa-i ia fiicei sale cadoul pe care aceasta si-l dorea de cativa ani – o pisica. Presat de timp, ajunge la singurul pet shop deschis, care, insa, nu e unul magic, asa ca nici pisica pe care o cumpara de acolo nu va fi una obisnuita. In drum spre petrecerea fiicei sale are un accident si, cand isi vine in fire, mai sa si-o piarda din nou: se trezeste prins in corpul pisicii de la magazinul magic de animale de companie! Oare va reusi sa redevina afaceristul fara sentimente, cum era inainte de “transformare”? Sau viata ii da o lectie si il tine captiv in pufosenia pe care toata familia lui o va indragi, mai putin el, care ura pisicile, pana ce va deveni un om mai bun?

 


02. Mechanic 2: Resurrection - Jason Statham, Jessica Alba


Atunci cand frumoasa lui iubita (Jessica Alba) este rapita, Arthur Bishop (Jason Statham) trebuie sa se intoarca la profesia la care renuntase definitiv, pentru a indeplini o misiune extrem de periculoasa. Pentru a salva femeia iubita, acesta trebuie sa elimine mai multi interlopi periculosi, din colturi diferite ale lumii.

 



03. The Magnificent Seven - Chris Pratt


Chris Pratt din celebrul film cu supereroi - Gardienii Galaxiei - revine pe marile ecrane intr-un rol de pistolar. Sa speram ca tot un rol de supererou interpreteaza :) Filmul spune povestea locuitorilor unui sat mexican, ce apeleaza la ajutorul a sapte pistolari pentru a scapa de banditii ce ii exploateaza si ii terorizeaza.

 


04 The Accountant - Ben Affleck

 

Dupa ce a interpretat rolul justitiarului Batman, Ben Affleck joaca rolul unui contabil asasin. Povestea filmului, imaginata de Bill Dubuque, are în centru un contabil linistit care se transforma dupa incheierea programului intr-un asasin letal.



05. Jack Reacher: Never Go Back - Tom Cruise


Un actor de valoare ce nu a obtinut inca un premiu Oscar, Tom Cruise, paraseste pentru moment seria "Misiune imposibila" pentru a ne trimite catre partea a doua din "Jack Reacher". Actiunea îl prezinta pe Reacher in drum spre vechea sa baza militara din Virginia, pentru a lua cina cu o femeie numita recent comandatul bazei. Insa, cand ajunge acolo, este acuzat de acte de violenta asupra unui coleg. Cum nu-si aminteste de nimic, protagonistul este hotarat sa faca totul pentru a iesi basma curata si a scoate adevarul la lumina.

 


06.Pete's Dragon

 

Un film superb, marca Disney, cu un dragon. Aflat ca regizor la al doilea lungmetraj, David Lowery ne prezinta Pete's Dragon, povestea unui tanar orfan si a celui mai bun prieten al lui, Elliott, care, intamplator, este dragon.

 


07. Doctor Strange - Benedict Cumberbatch


Marvel si Disney ne propun inca un film cu supereroi din seria Avengers, de data aceasta il vom cunoaste pe Doctor Strange. Cand stralucitul, dar egocentricul neurochirurg Stephen Strange isi pierde abilitatea de a opera in urma unui accident, un viitor sumbru pare sa-i fie destinat. Dar o intalnire providentiala cu Cel Stravechi, un intelept vrajitor retras în sihastrie pe culmile din Himalaya, i-ar putea deschide lui Strange calea catre secretele magiei. Numai ca Cel Stravechi, deranjat de egoismul lui Strange, se va lasa cu greu convins sa-l transforme in invatacelul sau. Va reusi doctorul sa devina Vrajitorul Suprem, gata sa apere Pamantul de fortele magice din Univers?

 


08. Fantastic Beasts and Where to Find Them


Autoarea J.K. Rowling se intoarce in universul Harry Potter! Eroul este Newt Scamander, autorul cartii omonime din care studiaza Harry în timpul primului an la Hogwarts, iar filmul îi prezinta aventurile, caci Newt nu se lasa pana nu devine cel mai celebru magizoolog din lume. Calatoriile sale ii vor scoate in cale cele mai fantastice creaturi, unele dintre ele deosebit de periculoase!

 


09. Rogue One: A Star Wars Story


Ne intoarcem in timp sa vedem cum au pus rebelii mana pe planurile bazei stelare Death Star. O reintalnire cu Darth Vader!

 


10. Assassin's Creed - Michael Fassbender


Desmond Miles descopera stravechea linie de asasini profesionisti din care se trage dupa ce este rapit de o organizatie ale carei origini tin de societatea secreta Cavalerii Templieri si care il trimite inapoi in timp pentru a recupera o seama de artefacte cu importanta valoare istorica.

 


Tu ce film vrei sa vezi?

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Daca ai nevoie de niste bani, nu ezita sa le ceri prietenilor. Acum e momentul sa afli cine iti sare in ajutor!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Yoga si sahul isi au originea in India.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intrebare : Cu ce merg albinele la scoala ?
Raspuns : Cu auto buzzzzzzzzzzzzul

› vrei mai mult