Fii tu insuti! Urmeaza-ti calea ta si redeseneaza-ti lumea cu Cartoon Network

8 iulie 2022, 15:26

redeseneaza-ti lumea

C
artoon Network incurajeaza copiii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa sa-si redeseneze lumea
 

Cartoon Network lanseaza în aceasta vara o noua campanie de brand la nivelul regiunii EMEA, Redeseneaza-ti lumea este o campanie care celebreaza unicitatea fiecarui copil si îi încurajeaza totodata pe acestia sa fie încrezatori si fericiti în ei însisi.

Campania vibranta si distractiva se va desfasura pe mai multe platforme. Aceasta va prezenta copii care fac lucruri uimitoare în viata lor de zi cu zi: de la stapanirea desavarsita a patinajului pe role sau a antrenamentului în artele martiale, pana la echilibrarea perfecta a unei mingi în timp ce se spala pe dinti sau exersarea consecventa a aruncarii mingii de baschet. Multe dintre personajele îndragite de la Cartoon Network - Gumball, Darwin, trio-ul din „Între noi, ursii" si Tinerii Titani - vor aparea în aceasta campanie si vor raspunde la demonstratiile de talent inspirationale ale fanilor lor de pretutindeni.

Nandi Bushell, senzatie muzicala virala si în voga, în varsta de 12 ani, se afla la bordul campaniei pentru a contribui la realizarea noii pozitionari a brandului si va aparea în cadrul continutului de pe platformele de comunicare.

În fiecare zi, suntem inspirati si motivati de fanii nostri, iar acum Cartoon Network vrea sa îi încurajeze pe fiecare dintre ei sa se celebreze pe ei însisi: oricine ar fi, orice ar face si oricum ar face-o. Campania Redeseneaza-ti lumea a fost creata pentru a-i încuraja pe copii sa se bucure de propria autenticitate si pentru a-i asigura ca toata lumea conteaza. Stilul vesel, amuzant si incluziv al lui Cartoon Network se reflecta în mesajul campaniei, care ofera sansa si spatiul de prezenta lumii copiii zilelor noastre absolut extraordinari.” a declarat Monika Oomen, vicepresedinte, Brand Communications and Franchise Management, Kids, EMEA.

Spotul campaniei „Redeseneaza-ti lumea” va invitam sa-l urmariti mai jos:




inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Zgomotul caracteristic al viezurului melivor este un strigat (zbierat) gros. Alte vocalizari sunt un sunet discordant in timp ce cauta hrana si un "latrat" aspru cand este suparat. S-a inregistrat un caz in care un viezure melivor a ucis un piton lung de 3 metri in Parcul National Kruger. El era vestit si pentru uciderea bivolilor prin muscarea testiculelor lor, pentru a sangera pana la moarte.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Mergea Alinuta prin padure si se intalneste cu zana cea buna, care se ofera sa-i implineasca doua dorinte.
Alinuta:
- Vezi stejarul ala din poiana, ala vechi de 200 de ani? Vreau sa bati in el un cui pe care sa nu-l scoata nimeni.
- Bine. Si a doua dorinta?
- Scoate cuiul!

› vrei mai mult