Felinele fulger revin pe ecrane cu noul serial animat ThunderCats - Ragetul

15 mai 2020, 12:51

ThunderCats - Ragetul
Link video
aici

A venit vremea ca ragetul felinelor sa se faca auzit! Noul serial animat, ThunderCats - Ragetul, va avea premiera pe 18 mai 2020 doar la Cartoon Network. 

În continuarea firului narativ al seriei originale, Lion-O si felinele fulger - Tygra, Panthro, Cheetara, WilyKit si WilyKat - reusesc cu greu sa scape dupa ce lumea lor, Thundera, este distrusa, numai pentru a naufragia pe o planeta misterioasa si totodata exotica - Al Treilea Pamant. 

Lion-O, ales de curand lider al felinelor fulger, conduce echipa si încearca sa faca din planeta noua lor casa. Însa mai multe creaturi ciudate si raufacatori le stau în cale, inclusiv maleficul Mumm-Ra, care stapaneste Al Treilea Pamant cu o mana de fier si nu are de gand sa lase felinele fulger sa-i opreasca domnia tiranica asupra planetei. 

Plin de acțiune si presarat cu umor fin, ThunderCats - Ragetul e un serial cu personaje bine croite ce emana noutate si energie si cu un fir narativ dinamic ce promite sa reaprinda interesul vechilor fani ai acestor personaje si sa prezinte mostenirea felinelor fulger unei noi generații. 

Victor Courtright (Pickle and Peanut) si Marly Halpern-Graser (Right Now Kapow) sunt producatorii serialului, împreuna cu Sam Register (Teen Titans Go!) în rol de producator executiv. 

Nu rata noul serial plin de aventura si umor ThunderCats - Ragetul, care va fi lansat pe data de 18 mai 2020 si va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 16:50, doar la Cartoon Network.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Singura pasare fara aripi este pasarea kiwi, din Noua Zeelanda.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un politist opreste un sofer pentru depasirea vitezei:
- Stii, am avut eu presimtirea ca voi da o amenda, de-aia te-am si asteptat aici toata ziua.
- Pai am venit cat de repede am putut!

› vrei mai mult