Feli interpreteaza imnul Marii Sarbatori a Printeselor Disney

21 mai 2021, 13:36

 Feli

 

 Disney lanseaza urmatoarea etapa a ”Marii Sarbatori a Printeselor” o initiativa globala care promoveaza curajul si bunatatea in randul copiilor. Incepand de azi, fanii pot asculta pe cele mai cunoscute platforme de muzica o melodie special pregatita pentru aceasta ocazie, intitulata „Chiar de azi” si interpretata de talentata artista Feli.

 

Premiera single-ului este insotita de un videoclip muzical disponibil pe canalul DisneyRomaniaVEVO pe YouTube. Feli este unul dintre cei douazeci de artisti din intreaga lume care au inregistrat o versiune a melodiei in limbile lor materne.

 

Cantecul ”Chiar de azi” este plin de pasiune si incurajeaza la crearea unei lumi mai bune, prin curaj si bunatate, calitati pe care printesele si reginele Disney le inspira fanilor din intreaga lume. Melodia este imnul campaniei ”Marea Sarbatoare a Printeselor” ce se va desfasura pe parcursul intregului an.

 

Versurile melodiei completeaza perfect vocea energica a artistei. Feli a demonstrat in numeroase randuri prin muzica sa curaj si putere interioara, inspireandu-I si pe fani sa indrazneasca sa isi atinga adevaratul potential. Videoclipul piesei include fragmente din celebrele filme animate Disney cu printese care au fost punctul de pornire al acestei initiative.

 

Odata ce am devenit mama, imi sunt si mai clare valorile pe care vreau sa le transmit in lume prin muzica mea: curaj, loialitate si iubire. Vreau ca fetita mea sa aiba curajul sa isi umeze drumul catre sine si sa raspandeasca bunatate in jurul ei, la fel ca printesele Disney. Sper ca prin aceasta piesa sa duc cat mai departe mesajul ca orice act de bunatate conteaza si contribuie la crearea unei lumi mai bune pentru fiecare dintre noi.” a afirmat Feli.

 

La inceputul acestei luni, in cadrul campaniei Marea Sarbatoare a Printeselor, a fost lansata o colectie digitala de povesti cu printesele Disney. Povestile sunt gandite sa inspire copiii prin aventurile si valorile acestor personaje indragite, care demonstreaza, fiecare in felul lor, importanta curajului si a bunatatii in situatii dificile. Colectia ”Povesti despre curaj si bunatate” va putea fi descarcata gratuit de pe site-ul www.disneyprincessstories.ro pana la sfarsitul lunii august. La aceasta campanie a contribuit si actrita Dana Rogoz care si-a imprumutat vocea pentru una dintre povestile din colectie (poate fi urmarita aici, fiind disponibila si in limbajul semnelor).

 

Despre “Marea Sarbatoare a Printeselor”

Marea Sarbatoare a Printeselor” este o initiativa globala dedicata curajului si bunatatii, calitati pe care printesele si reginele Disney le inspira fanilor din intreaga lume. Povestile printeselor si reginelor Disney continua sa farmece si sa ofere lectii valoroase generatiilor viitoare. Acestea ne invata sa nu judecam o carte dupa coperta sa, sa nu ne temem sa mergem dincolo de recif. Ele sustin ca avem puterea de a depasi toate temerile. Ele arata ca soarta este in mainile noastre si ca putem schimba lumea din jurul nostru prin acte de bunatate si curaj. Acestea sunt lectii care merita sarbatorite!

 

Puteti urmari video AICI.

 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Nectarul era bautura oferita zeilor la ospete.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Stefan catre osteni:
-Osteni, sa luptam pana la unu.
-De ce pana la unu ?
-Pentru ca la unu jumatate mergem la bingo

› vrei mai mult