Faceti cunostinta cu echipajul din Phineas si Ferb: Razboiul stelelor

29 august 2014, 17:48

Cine sunt personajele din Phineas si Ferb: razboiul Stelelor? Jeff ‘Swampy’ Marsh, unul dintre cei doi creatori ai serialului ni-i prezinta pe rand…

PHINEAS SI FERB
“Phineas este tot Phineas in noul episod special Razboiul Stelelor. Ferb este tot fratele vitreg. Amandoi locuiesc pe planeta Tatooine cu mama si tatal lor si sunt vecini cu Luke Skywalker.”

CANDACE
“In Phineas si Ferb: Razboiul Stelelor, . Ea vrea sa instaureze legea si ordinea, asa ca vrea sa ii distruga pe rebeli. Cand o vedem prima data in acest episod, ea are indatorirea de a cauta sosetele lui Lord Vader impreuna cu ajutoarele sale, Buford si Baljeet. Nu este prea fericita!”
Faceti cunostinta cu echipajul din Phineas si Ferb: Razboiul stelelorISABELLA
“Isabella este pilotul nazdravan al Centennial Chihuahua. Ea este cel mai mare rival al lui Han Solo! In Razboiul Stelelor, Han Solo mentioneaza ca Millennium Falcon poate sa parcurga Kessel Run [o ruta secreta din galaxie, folosita de contrabandisti] in 12 parasecunde. Ei bine, Isabella era pe cale sa parcurga aceasta ruta in 11 parasecunde pana cand Han Solo ii taie calea!”

DOOFENSHMIRTZ
“Doofenshmirtz este un personaj intunecat minor numit Doof Darthenshmirtz. A cucerit o veche fabrica de reciclare la nivelurile inferioare ale Stelei Mortii, de unde isi manevreaza Sith-inator-ul. Considera ca daca este suficient de malefic, ceilalti vor incepe sa il respecte.”

PERRY
“Perry este agent al rebelilor care au furat initial planurile Stelei Mortii. Este tipul cu care vorbeste Printesa Leia atunci cand spune in film ca planurile au fost furate!”

FETELE FOCSTORM
“Nu ii vedem in acest episod pe Jeremy sau Stacy, dar le vedem putin pe fetele Focstorm. Apar in poveste la finalul show-ului intr-o scena draguta!”

VANESSA
“Va amintiti de extraterestrii cheliosi care canta in scena cantinei in Razboiul Stelelor? Phineas si Ferb enter intra in Cantina chiar dupa ce termina ei de cantat– si urmeaza sa urce pe scena Vanessa. Vanessa canta super in Cantina!”

Nu uitati sa urmariti episodul special Phineas si Ferb Razboiul Stelelor, sambata, 30 august, la 10:00 la Disney Channel.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Dimineata va incepe excelent pentru tine si vei simti ca poti face fata oricarei provocari. Cu toate acestea, nu te grabi sa intervii in anumite activitati care nu te privesc in mod direct, pentru ca poti avea de suferit!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cea mai joasa portiune de uscat de pe Pamant este tarmul Marii Moarte, care se gaseste la 400 de metri sub nivelul de referinta.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bobita se intoarce in prima zi de scoala si le spune
parintilor:
- Gata! La nu mai merg la scoala!
- De ce?
- De scris, nu stiu! De citit, nu stiu! Iar de vorbit, nu
ai voie!

› vrei mai mult