Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Daca ai un animal de companie, azi trebuie sa fii mai atent/a cu el si sa-i dai mai multa atentie decat o faci in mod normal.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

La restaurant:
-Domnule chelner la restaurantul asta ma simt ca acasa.
-Asa de mult va place la noi?
-Da' de unde! Nici acasa, nici aici nu ma baga nimeni in seama.

› vrei mai mult

Cultura generala

Buburuza se hraneste cu afide, acarieni, nectar, polen, fiind o insecta omnivora, de asemenea polenizeaza plantele fiind considerata o insecta benefica pentru agricultura.

› vrei mai mult

Fa o bucurie copilului tau, arata-i lumea feerica a dansului la multasteptata editie a 17-a a DanceMasters Bucharest World Open, 4 si 5 iunie 2022 la sala Polivalenta din Bucuresti

10 mai 2022, 09:01

Dance Masters
Copilul tau are nevoie de ajutorul tau sa depasiti mai bine partea neplacuta - vazuta si nevazuta - a ultimilor doi ani. Pandemia, conflictul de la granita tarii, nesiguranta in plan economic sunt teme uriase cu consecinte in toate detaliile vietii noastre. Ne adaptam din mers, dar in plan emotional suntem destructurati, pierduti, nesiguri. Trebuie sa lasam emotiile sa iasa intr-o forma mai exploziva, si ne prind bine cateva ore in care sa ne bucuram naiv, profund omenesc, rupti de cotidian. Avem nevoie sa ne lasam surprinsi de reactiile autentice in fata unui spectacol care ne hraneste sufletul.

Propune-ti DanceMasters 2022, competitie sportiva internationala la rang de arta. Sunt concursuri de copii: unii mai buni, unii mai stangaci, dar adorabili; sunt concursuri cu dansatori uimitori din varful ierarhiei mondiale, aceia care te vrajesc cu plutirea lor incredibila.

Lumea dansului sportiv asa cum se vede in DanceMasters este benefica in educarea copilului tau: poate vedea eleganta si stralucirea dar si modestia, rezultatul artistic al efortului sportiv disciplinat, poate simti forta interioara a performerilor, relationarea pe ringul de dans, adaptarea la ritmuri, bucuria de viata si energia vie a dansatorilor, toate acestea intr-o tesatura grandioasa de competitie si show cu sute de dansatori pe fiecare categorie. Veti vedea podiumul cu cei mai buni dansatori din competitiile Federatiei Mondiale de Dans Sportiv, veti putea dansa la momentul publicului.

Nimic nu se compara cu viata adevarata, cu conexiunile umane, cu modelele de estetica si efort pe care un copil le asimileaza traind asemenea evenimente, chiar si pentru cateva ore.

Alege cateva momente pe care sa le faci de neuitat, deschide usile care s-au inchis in acesti doi ani, la DanceMasters 2022 va veti bucura de fiecare bit, de fiecare pas.

Bilete prin myticket.ro, entertix.ro si bilete.ro.

Hai sa traim o realitate valoroasa, emotii autentice, sa intalnim oameni adevarati, plini de vitalitate, de bucuria vietii, sa ne incarcam bateriile descarcate de doi ani dificili.

Dance Masters

inapoi la stiri Clopotel