Fa o bucurie copilului tau, arata-i lumea feerica a dansului la multasteptata editie a 17-a a DanceMasters Bucharest World Open, 4 si 5 iunie 2022 la sala Polivalenta din Bucuresti

10 mai 2022, 09:01

Dance Masters
Copilul tau are nevoie de ajutorul tau sa depasiti mai bine partea neplacuta - vazuta si nevazuta - a ultimilor doi ani. Pandemia, conflictul de la granita tarii, nesiguranta in plan economic sunt teme uriase cu consecinte in toate detaliile vietii noastre. Ne adaptam din mers, dar in plan emotional suntem destructurati, pierduti, nesiguri. Trebuie sa lasam emotiile sa iasa intr-o forma mai exploziva, si ne prind bine cateva ore in care sa ne bucuram naiv, profund omenesc, rupti de cotidian. Avem nevoie sa ne lasam surprinsi de reactiile autentice in fata unui spectacol care ne hraneste sufletul.

Propune-ti DanceMasters 2022, competitie sportiva internationala la rang de arta. Sunt concursuri de copii: unii mai buni, unii mai stangaci, dar adorabili; sunt concursuri cu dansatori uimitori din varful ierarhiei mondiale, aceia care te vrajesc cu plutirea lor incredibila.

Lumea dansului sportiv asa cum se vede in DanceMasters este benefica in educarea copilului tau: poate vedea eleganta si stralucirea dar si modestia, rezultatul artistic al efortului sportiv disciplinat, poate simti forta interioara a performerilor, relationarea pe ringul de dans, adaptarea la ritmuri, bucuria de viata si energia vie a dansatorilor, toate acestea intr-o tesatura grandioasa de competitie si show cu sute de dansatori pe fiecare categorie. Veti vedea podiumul cu cei mai buni dansatori din competitiile Federatiei Mondiale de Dans Sportiv, veti putea dansa la momentul publicului.

Nimic nu se compara cu viata adevarata, cu conexiunile umane, cu modelele de estetica si efort pe care un copil le asimileaza traind asemenea evenimente, chiar si pentru cateva ore.

Alege cateva momente pe care sa le faci de neuitat, deschide usile care s-au inchis in acesti doi ani, la DanceMasters 2022 va veti bucura de fiecare bit, de fiecare pas.

Bilete prin myticket.ro, entertix.ro si bilete.ro.

Hai sa traim o realitate valoroasa, emotii autentice, sa intalnim oameni adevarati, plini de vitalitate, de bucuria vietii, sa ne incarcam bateriile descarcate de doi ani dificili.

Dance Masters

Iti recomadam sa citesti si articolele de mai jos:

Un dar util pentru copilul tau
Grand Slam Latino si Standard la DanceMasters 2020: vei dansa din nou in oglinda!
Sala Polivalenta din Bucuresti - Polul dansului sportiv mondial in week end, la DanceMasters!
Sportul de performanta sau de placere? O poveste DanceMasters
Vino la primul Grand Slam din Romania!
DanceMasters 2018 - Inspirati copiii sa mearga la dans!
Vino la DanceMasters 2018!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Primul premiu de Formula Unu (Le Mans Franta 1906) a fost castigat de un francez de origine maghiara, Ferenc Szisz care a condus o masina Renault.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Daca constructorii ar inalta cladirile in acelasi fel in care programatorii
isi concep programele, atunci prima ciocanitoare care s-ar ivi ar distruge civilizatia.

› vrei mai mult