Episoade noi din "Miraculos: Buburuza si Motan Noir", acum pe Disney Channel

20 noiembrie 2023, 09:41

Episoade noi

"Miraculos: Buburuza si Motan Noir" urmareste aventurile a doi adolescenti parizieni cu identitati secrete care se transforma in mod magic in supereroi, Buburuza si Motan Noir, pentru a-si salva orasul.

In calitate de supereroi secreti, Buburuza si Motan Noir sunt parteneri de actiune, dar in vietile lor obisnuite, trebuie sa isi ascunda identitatea de toata lumea, iar niciunul dintre eroi nu cunoaste adevarata identitate a celuilalt - sau faptul ca sunt colegi de clasa!

Episoadele noi din sezonul 5 apar astazi, 20 noiembrie la 18:50 si pot fi vizionate de luni pana vineri pe Disney Channel.

Serialul continua sa fie povestea preferata cu supereroi a copiilor si a fost clasat de IMDB printre primele 10 cele mai bune seriale de animatie din ultimii 20 de ani, castigand numeroase premii.

Creat de ZAG si coprodus impreuna cu Method Animation (Mediawan Kids & Family), serialul de actiune si comedie aspirationala cu super-eroi 3D-CGI-animat, „Miraculos: Buburuza si Motan Noir” a devenit un adevarat succes mondial, fiind disponibil in peste 120 de tari din intreaga lume.

Serialul are o larga audienta, cu actiune de supereroi si povesti romantice care ii incanta atat pe copiii mai mici, cat si pe preadolescenti.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Urletul unui leu poate fi auzit de un om de la o distanta mai mare de 5 mile.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bubulina:Bula sti cum sa iti sune capul de nu te vezi?
Bula:da.cum?
Bubulina:iti punn eu o galeata in cap si iti trag cu o lingura de fier in ea.

› vrei mai mult