Epilare definitiva fara durere, cu laser, cea mai buna metoda de a scapa de parul nedorit

9 iulie 2021, 16:04

epilare

Orice femeie stie ca o piele curata si catifelata este cea mai buna carte de vizita a sa, iar parul nedorit de pe corp este o adevarata bataie de cap. Nu doar ca este inestetic, dar in unele zone creste tot mai abundent, indiferent de metoda de inlaturare pe care o alegi. Epilarea definitiva cu laser este o procedura demna de luat in considerare daca te-ai saturat sa repeti procedurile traditionale fara sa vezi rezultate durabile sau imbunatatiri.

Metodele traditionale sunt rapide, dar incomode

Epilarea cu lama de ras sau cu crema depilatoare este, poate, la indemana atunci cand te grabesti si nu ai avut timp de o programare la salon. Rezolvi problema rapid, dar pentru cel mult doua zile, cand parul incepe sa creasca din nou, iar atunci o iei de la capat: pozitii incomode, risc de leziuni (lama poate taia, iar crema depilatoare poate produce arsuri si iritatii in zonele mai sensibile); si cel mai rau este ca firele de par nu cresc toate in acelasi ritm.

Epilarea cu ceara are efecte mai durabile, de cateva saptamani, insa nu mereu ai timp pentru o vizita la cosmetica, iar in sezonul cald poate fi aproape imposibil sa reusesti sa iti faci o programare. In plus, pentru ca firele sa se poata indeparta cum trebuie, este indicat sa astepti sa creasca macar o jumatate de centimetru si sa isi faca aparitia peste tot, pentru ca vizita la cosmetica sa nu fi fost in van si la cateva zile dupa sedinta sa te trezesti cu o multime de firicele inestetice aparute de nicaieri.

Desigur, exista si varianta unui aparat de epilat cu smulgere sau a benzilor cu ceara rece, pe care sa le poti folosi in confortul casei tale ori de cate ori este nevoie; insa aici vorbim din nou despre pozitii incomode, vizibilitate redusa in anumite zone si, ca si cum asta nu ar fi de ajuns, epilarea "la rece" atrage dupa sine problema tare neplacuta a firelor crescute sub piele ce se pot infecta.

Cum ar fi daca ai scapa definitiv de toate aceste batai de cap?

Epilarea definitiva este la tot mai mare cautare in ultimii ani si a devenit tot mai accesibila. De altfel, femeile care au apelat deja la epilare definitiva, dar si barbatii (da, si ei au o problema cu parul in exces), sunt convinsi ca aceasta procedura este cea mai buna investitie. Desi are, pe moment, costuri mai ridicate decat metodele traditionale de a scapa de parul nedorit, procedura de epilare cu laser este, per total, mai economica si se amortizeaza in timp.

Beneficiile epilarii definitive

Pe langa faptul ca economisesti bani, daca stai sa te gandesti cate programari la cosmetica scutesti odata ce ai scapat definitiv de parul nedorit, epilarea cu laser este singura metoda recomandata de medicii dermatologi pentru a elimina firele de par de pe corp, eficienta si in cazul firelor care cresc sub piele.

Confortul personal in timpul procedurii nu este deloc de neglijat. Procedura de epilare definitiva cu laser este non-invaziva si nedureroasa chiar si in zonele sensibile (fata, axila, inghinal). Sesiunile de epilare definitiva sunt scurte, iar rezultatele sunt vizibile inca de la primele proceduri.

Efectele secundare sunt rare si minore si dispar relativ rapid. In cel mai rau caz te poti confrunta cu o inrosire a zonei tratate si cu o posibila pigmentare temporara a pielii. Pentru a le evita este indicat sa respecti indicatiile primite post interventie si sa eviti expunerea la soare pentru o vreme, iar daca acest lucru nu este posibil, sa folosesti creme cu factor de protectie ridicat.

Rezultatele epilarii definitive sunt sigure si eficienta este maxima pe orice tip de piele; laserul dioda este eficient chiar si pe pielea foarte bronzata, ceea ce este o bucurie pentru persoanele care isi doresc o piele cu un bronz perfect si fara niciun fir de par.

Clinica Medlink garanteaza sesiuni de epilare definitiva fara durere si cu rezultate pe termen lung datorita folosirii unei tehnologii de ultima ora. Costurile sunt mai mult decat accesibile si, in plus, poti beneficia de promotii extrem de avantajoase. Pe langa aparatura de ultima generatie, personalul da dovada de profesionalism si implicare in fiecare caz, in functie de nevoile fiecarei paciente.
epilare

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Capusa face parte din clasa arahnidelor avand 8 picioare in stadiul de adult si nimfa, 6 in stadiul de larva, adica nu este insecta de fapt, este arahnida.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un schelet se duce la medic.Medicul il intreaba
-Acum se vine?

› vrei mai mult