Envision Racing si Cartoon Network Emea isi unesc fortele pentru a-i incuraja si ajuta pe copii sa devina Campioni ai Climei

30 mai 2023, 13:38

Envision Racing si Cartoon Network Emea

Noul parteneriat alimenteaza si sprijina implicarea activa a copiilor de pretutindeni in protejarea planetei si in schimbarea pozitiva a realitatii globale alarmante in ceea ce priveste schimbarile climatice. Acesta colaborare reinnoieste si aduce in atentia publica miscarea globala inceputa deja de cativa ani la initiativa Cartoon Network in randul copiilor din intreaga lume.

Envision Racing, cea mai importanta echipa de curse de Formula E si Cartoon Network EMEA, cea mai mare televiziune de seriale animate a Warner Bros. Discovery, au anuntat un nou parteneriat pentru a implica activ copiii si tinerii in cursa impotriva schimbarilor climatice.

Cartoon Network EMEA va lucra alaturi de Envision Racing pentru a creste gradul de constientizare a publicului cu privire la problema globala a deseurilor electronice prin campanii de marketing comune, promotii si jocuri. Acest parteneriat apare ca urmare a contextului in care productia anuala de deseuri electronice este pe cale sa atinga pana in 2030 cifra impresionanta de 75 de milioane de tone si include produse precum telefoane mobile, laptopuri, playere MP3, prize si baterii.

Ocaziile de alaturare si participare, la aceasta misiune asumata, includ competitia Recover-E-Waste to Race, unde copiii pot invata cum sa proiecteze si sa construiasca o mini masina de curse specifica Formula E folosind deseuri electrice si electronice, castigatorii premiilor fiind prezentati la London Formula E-Prix pe 29 iulie.

Initiativa Campionilor Climei Cartoon Network sprijina si inspira copiii sa actioneze si sa ajute mediul inconjurator. Copiii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani pot deveni campioni ai climei, prin gesturi mici de zi cu zi, dar si asumandu-si anumite provocari zilnice, contribuind astfel la o lume mai buna, mai sigura si mai prietenoasa cu mediul inconjurator.

Cu ajutorul simpaticelor si cunoscutelor personaje din mult indragitele seriale Uimitoarea lume a lui Gumball si Craig si Dumbrava, copiiii pot pot finaliza sarcini si provocari de reciclare selectiva, creand astfel schimbari reale si tangibile in viata si in jurul lor. Prin acest comportament durabil si educative, acestia contribuie totodata la formarea unei comunitati care nu doar ca intelege importanta sustenabilitatii, ci si adopta in viata de zi cu reguli si comportamente sustenabile pentru conservarea resurselor pe care natura ni le ofera dar si pentru un maine mai curat si mai sigur.

De la lansarea campaniei si website-ului Campionii Climei in iunie 2021, peste 1,5 milioane de provocari au fost finalizate la nivel mondial, iar acest numar continua sa creasca zilnic.

Sylvain Filippi, Managing Director si CTO la Envision Racing a declarat: „Envision Racing exista pentru a atrage atentia fanilor si publicului larg cu privire la urgenta si importanta crizei climatice si pentru a-i coopta in cursa impotriva schimbarilor climatice, cusa care sta la baza activitatii noastre. Pe langa testarea noilor tehnologii cu baterii pentru masini, am pornit

misiunea prin care ne propunem sa combatem generarea deseurilor electronice si de a ajuta la construirea unei economii circulare pentru vehiculele electrice.

Acest parteneriat reprezinta o ocazie incredibila de a implica copiii si tinerii in crearea unui viitor durabil. Suntem incantati sa cooperam cu Cartoon Network pentru a inspira copii din intreaga lume si pentru a incuraja acest tip de actiuni intr-un numar cat mai mare, in cat mai multe locuri de pe planeta, abia asteptam sa incepem si sa facem revolutie.”

Monika Oomen, VP Brand, Communications and Digital Content Strategy, Kids EMEA at Warner Bros. Discovery: „Deseurile electrice si electronice sunt o problema incredibil de importanta, dar nu ii acordam suficienta atentie. Prin colaborarea noastra strategica cu Envision Racing, dorim sa crestem gradul de constientizare in randul copiilor si sa ii ajutam, prin educatie si informatii, sa inteleaga modul in care pot juca un rol in reducerea deseurilor electronice. Suntem incantati sa colaboram cu Envision Racing, deoarece acest lucru va ajuta la deschiderea copiilor catre un mediu cu totul nou si catre o lume in care sunt si mai indreptatiti sa apere mediul inconjurtor si sa contribuie la conservarea resurselor pe cre acesta ni le ofera. Impreuna, putem face o lume mai buna – pentru noi, dar mai ales pentru generatiile tinere.

Asteptam cu nerabdare sa extindem campania noastra - Campionii Climei Cartoon Network pentru dotarea copiilor cu instrumentele necesare pentru combaterea deseurilor electronice din jurul lor.

Campionatul Mondial FIA Formula E este singurul sport care a fost certificat cu emisii de carbon zero de la bun inceput si a fost clasat si recunoscut independent ca fiind cel mai durabil sport din lume de catre punctul de referinta global al sustenabilitatii in sport.

Pe langa faptul ca este cel mai important punctaj din toate timpurile in Formula E, Envision Racing are si o pozitie de lider in raport cu sustenabilitatea. Programul sau Race Against Climate Change™ inspira fanii si publicul larg sa ia masuri sustenabile, folosind platforma Formula E, Envision Racing isi propune sa faca din mobilitatea electrica si energia regenerabila o realitate globala.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Un copil rade de 300 de ori pe zi pe cand un adult doar de 17 ori.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Cum se numeste un dac,care gandeste?
-GanDac!

› vrei mai mult