Elliott Pamanteanul - un nou serial original doar la Cartoon Network

18 mai 2021, 14:51

Luni, 24 mai, la ora 15:55, copiii pot face cunostinta cu Elliott si cu mama lui, Frankie, intr-o calatorie neasteptata prin univers. Acestia vor intalni extraterestri uimitori, specii surprinzatoare si creaturi cosmice in drumul lor, inclusiv pe cel mai bun prieten al lui Elliott, un dinozaur pe nume Mo. In aventurile lor nimic nu este vreodata normal. Dar cine ar vrea asta oricum?

Elliott Pamanteanul

Cine sunt Elliott si Frankie?

Frankie este un geolog stralucit care a gasit o piatra neobisnuita. Ea este convinsa ca va descoperi civilizatii din galaxii indepartate. Din pacate, alti oameni de stiinta nu cred teoriile ei. Cu toate acestea, Frankie isi continua eforturile pentru a-si face visele sa devina realitate si calatoreste in lume impreuna cu fiul ei Elliott, explorand comorile extraordinare ale naturii.

Datorita pietrei, se dovedeste ca Universul ascunde locuri si creaturi pe care eroii nici nu le-ar putea imagina! Ciclopii intelepti care pot prezice viitorul, dinozaurii cosmici cinstiti, inteleptii galactici ai colegiului, schimbatorii de forme si multe altele sunt toti locuitorii Centrium. Micul Elliott va gasi acolo un nou prieten, dinozaurul Mo. El va adopta si un caine spatial si va descoperi capacitatea de a se teleporta cu mama sa!

Mai multe despre „Elliott Pamanteanul”

Serialul a fost conceput de un grup de creatori asociati cu „Uimitoarea Lume a lui Gumball” - regizat de Mic Graves si Tony Hull. „Elliott Pamanteanul” este o comedie de aventuri SF care prezinta puterea unor prietenii diverse intr-o lume a extraterestrilor in care, desi sunt specii diferite, toata lumea coexista in armonie. Spectacolul imbratiseaza minunile de a fi diferit, deschis la minte si de a-i accepta pe cei din jur. Acestea sunt imbinate cu teme precum prietenia, familia, distractia, aventura si descoperirea.

Premiera serialului „Elliott Pamanteanul” are loc luni, 24 mai, ora 15:55, la Cartoon Network si continua de luni pana vineri. 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Desi multe animale mor daca isi pierd un sfert din greutatea corpului, camila poate slabi aproape jumatate din greutatea corpului fara sa apara consecinte serioase. Poate bea apa salcie sau sarata, iar cand da de aceasta este capabila sa ingurgiteze in 10 minute o cantitate egala cu o treime din greutatea corpului ei.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un nebun scria o scrisoare. Un tip vine si il intreaba cui ii
scrie scrisoarea. Nebunul zice:
- Mie.
- Si ce scrie in ea?
- Nu stiu, ca inca nu am primit-o!

› vrei mai mult