Editura Elefantul Meu - carti personalizate pentru copii

6 iulie 2020, 17:59

editura Elefantul Meu - carti personalizate pentru copiiProbabil cel mai exploatat segment de populatie in ceea ce priveste oferta de produse destinate, este cel cu varsta cuprinsa intre 0-14 ani. Acestui segment pe care putem sa il denumim, generic, copii, este unul care se bucura de o gama foarte larga de produse care i se adreseaza si din care orice persoana poate alege in momentul in care este in cautare de cadouri.



Obisnuitul segment de imbracaminte, incaltaminte si accesorii are o varietate imensa de modele si de imprimeuri. Apoi este segmentul de gadgeturi specifice, care sunt adaptari ale celor pentru adulti. Dar pe langa acesta este segmentul de jucarii, care nu doar ca ofera jocuri inedite pentru copii, ci le si combina cu bucuria de a face parcurge aceleasi jocuri, cu personaje din desenele animate preferate. 
 

Un segment destul de ignorat de cei care doresc sa faca un cadou unui copil sau chiar de toata lumea este cel al cartilor. Sunt foarte putini cei care se gandesc la beneficiile cartilor in viata copiilor, inca de la varste fragede. Toata lumea vrea sa impresioneze cu cele mai noi si mai inovative jucarii sau gadgeturi, in loc sa le ofere copiilor un motiv sa intre in lumea lecturii. Iar acest lucru ar trebui sa porneasca de la parinti. Acestia ar trebui sa fie primii care sa le insufle copiilor dragostea de lectura. Daca nu pentru ca asa au fost obisnuiti si ei, atunci tocmai pentru faptul ca ei nu au putut sa gaseasca aceasta atractie din partea parintilor si au fost nevoiti sa o descopere singuri sau chiar nu au descoperit-o deloc.  

Secventele din filme cu parintii care citesc povesti copiilor inainte de culcare nu sunt idilice. Sunt inspirate din viata si fac parte dintr-un stil de viata foarte sanatos, care le ofera copiilor timp pretios cu parintii si le dezvolta imaginatia, ii invata lectii de viata pe care doar prin puterea exemplului pot sa le inteleaga inainte sa le parcurga pe propria piele. 

Sunt foarte multe carti pentru copii pe piata, dar foarte putine sunt cele care ii atrag pe copii in mod real. Pentru a le face mult mai atractive si mult mai dezirabile pentru copii, o companie din Cehia a avut ideea de a veni cu noi povesti pentru copii, organizate pe varste, de la 1 pana la 10 ani, carti care sa poata fi personalizate. Aceste carti personalizate pot prelua numele copilului pentru personajul principal si chiar o locatie familiara acestuia pentru desfasurarea actiunii din poveste. Unele carti accepta chiar si numele celui mai bun prieten pentru personajul secundar. Acestea sunt pentru copiii mai mari si actiunea se dezvolta pe parcursul mai multor pagini ilustrate captivante.
elefantulmeu.ro

Conceptul acesta a fost adus in Romania de editura Elefantul Meu si este cea mai noua forma de carti pe care oricine le poate comanda pentru copii. Sunt cadouri excelente pentru cei mici si puteti fi siguri ca ati pus o caramida foarte importanta la temelia oamenilor care vor deveni acestia. Cartile personalizate au menirea de a ii atrage mai mult pe copii spre lectura, regasind in carti personaje cu care se pot identifica prin numele pe care acestea il poarta, facandu-i chiar pe ei personaje in poveste. Astfel sunt mai captivati de poveste si vor fi cu atat mai captivati de lectura. Iar pe viitor, vor fi obisnuiti deja cu cartile si vor face parte din viata lor in mod natural.  

Nu este nimic mai important decat educatia pentru un copil. Iar aceasta incepe de la cele mai fragede varste. Cartile tocmai au devenit la moda! Comanda o carte personalizata pentru viitorul unui copil educat!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Alexander Fleming, medic si bacteriolog scotian, descopera din intamplare penicilina. Soarta a vrut ca, in anul 1928, omul de stiinta sa plece in vacanta, lasand in laboratorul sau o cutie Petri cu o tulpina de bacterie cultivata pe ea, care provoca, printre altele, abcese. Cand s-a intors, cutia era acoperita de mucegai iar toate bacteriile disparusera. Acest mucegai este Penicillium notatum - de unde și numele penicilinei.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ardelenii se hotarasc sa declare razboi Chinei. La un moment dat unul dintre ei ii atentioneaza pe ceilalti: - Ba, da'-s milioane! - Da' chiar, ba, unde-i ingropam?

› vrei mai mult