Echipeaza-te si pregateste-te pentru a te alatura echipei Looney Tunes pentru rasete pe cinste in ACME!

2 aprilie 2024, 11:06

Looney ACME

Videoclipurile cantonamentului Looney ACME debuteaza cu sportivii de elita Nick Mayhugh, Sky Brown, Peng Peng Lee si Shafer Delgado

Warner Bros. Discovery (WBD) îi invita pe fani sa transforme Ziua Pacalelilor din aprilie in ACME Fools, o celebrare a Looney Tunes, a glumelor lor caraghioase si a poznelor jucause care i-au inspirat pe cei tineri si pe cei cu suflet tanar timp de zeci de ani. În acest an, sarbatoarea care dureaza o luna începe la 1 aprilie cu Cantonamentul ACME, cea mai noua tendinta în materie de antrenament de fitness de înalta performanta inspirata de Looney Tunes. Continutul va fi difuzat pe conturile de socializare @LooneyTunes si pe canalul WBKids de pe YouTube si include o serie de videoclipuri începand cu videoclipul de anuntare ACME Bootcamp. Continutul suplimentar va prezenta sportivi de elita din viata reala care se vor implica în rutine de fitness nemaiîntalnite pana acum, care sfideaza legile gravitatiei, ale fizicii si chiar ale logicii, pentru a-i inspira pe fani sa ajunga în forma maxima în cel mai trasnit mod posibil.

Printre sportivii participanti se numara Nick Mayhugh, un atlet si sportiv paralimpic al echipei SUA; Sky Brown, un skateboarder profesionist si sportiv olimpic; Peng Peng Lee, o fosta gimnasta olimpica; si Shafar Delgado, un dansator profesionist de break dance. Videoclipurile îi arata pe acesti atleti executand rutinele de antrenament din cadrul Cantonamentului ACME, folosind produsele ACME pentru a-i pune în forma în cinci domenii cheie ale fitnessului: forta, agilitate, echilibru, flexibilitate si viteza... probabil.

Un filtru global de pe TikTok va purta fanii într-o experienta de Cantonament ACME, cu activitati precum "Catch the Anvils", "Whack A Duck" si alte trucuri trasnite, fiecare dintre ele concentrandu-se pe cele cinci domenii cheie ale fitnessului.

Alte anecdotele ACME Fools de la WBD vor include continut nou, merch, cascadorii si multe altele pe Cartoon Network, Max, social media, produse de consum, jocuri si experiente tematice:

  • Maratonul de o zi întreaga de la Cartoon Network care prezinta Bugs Bunny: Constructorii, clasicele Looney Tunes, The Looney Tunes Show si Looniversitatea micutilor (verificati grila locala pentru orele de difuzare.) În plus, urmariti emisiunile preferate Looney Tunes pe platforma de streaming Max pe tot parcursul lunii aprilie.
  • Food Network sarbatoreste ACME Fools cu o noua reteta de tort în jurul lui Tweety Bird de la Food Network Kitchen. Tortul vibrant este inspirat de adorabila, dar rautacioasa pasare Tweety. Decorat cu glazura delicioasa si decor din zahar, este un tribut festiv pentru nazdravaniile specifice ACME Fools.
  • De asemenea, Looney Tunes (@LooneyTunes) va prelua controlul retelelor sociale pe TikTok, Instagram, Facebook si X (fostul Twitter).
  • Canalul de Youtube WB Kids va avea o transmisiune live ACME Fools pe tot parcursul lunii aprilie, unde abonatii vor putea sa se conecteze la episoadele Looney Tunes cu tematica sportiva si la compilatii legate de sport.
  • Noua "Capsula sportiva" festiva: Echipa Looney Tunes" este acum disponibila în magazinul  WB al companiei, urmand sa apara si altele.
  • Virati la stanga spre Albuquerque si mergeti spre noua colaborare de îmbracaminte Looney Tunes x RSVLTS! Disponibila acum pe https://www.rsvlts.com/collections/looney-tunes
  • Întampina vara cu noua colectie Looney Tunes de la Sand, care cuprinde 3 modele noi si vibrante. Aduceti distractia îndragitei gasti Looney Tunes pe nisip. Disponibil la www.sandcloud.com de pe 10 aprilie.
  • Looney Tunes x Mad Libs de la Penguin Young Readers este disponibil acum pentru precomanda pe www.penguinrandomhouse.com. Cu 21 de povesti de "completat" despre Bugs Bunny, Daffy Duck, Elmer Fudd si restul personajelor tale preferate, Looney Tunes Mad Libs este activitatea perfecta pentru orice fan al acestei serii de desene animate atemporale!
  • Un magazin ACME Fools/Looney Tunes pe Amazon https://www.amazon.com/looneytunes a fost lansat pentru a face cumparaturile pentru produsele Looney Tunes pe Amazon si mai usoare.
  • Pregateste-te sa mergi, sa alergi sau sa pedalezi alaturi de unele dintre personajele tale preferate în Provocarile virtuale ale echipei Looney Tunes din The Conqueror. Urmariti-va calatoria de 180 de mile prin intermediul aplicatiei Conqueror, deblocand recompense minunate, cum ar fi carti postale si cartonase de colectie cu personajele Looney Tunes preferate, în timp ce va atingeti obiectivele de fitness. Calatoria de fitness de 180 de mile, potrivita pentru familii, este condusa de Daffy Duck, Bugs Bunny si Wile E. Coyote. Finalizeaza fiecare provocare si colecteaza trei medalii uimitoare, fiecare cu o brosa speciala detasabila. Înscrieti-va aici: https://theconqueror.events/looneytunes/.
  • Looney Tunes se va întoarce în actiune cu un joc video de tip arcade pentru familii, care se va lansa pe toate platformele de console si pe PC prin Steam, de la Gamemill Entertainment. Mai multe detalii, inclusiv o dezvaluire a gameplay-ului, vor veni în curand.
  • Looney Tunes World of Mayhem, un joc de tip role-play cu Bugs Bunny si prietenii sai, va cuprinde o actiune "Space Opera", incluzand noi veniti din familia Looney Tunes si nu numai, care se va desfasura din prima saptamana a lunii aprilie pana la mijlocul lunii mai. Gasiti jocul pe Google Play si pe App Store.
  • ACME Fools debuteaza pe aplicatia Toon Cup de la Cartoon Network, cu un turneu tematic Looney Tunes. Bugs Bunny se alatura ca personaj cu care puteti juca, alaturi de kitul sau exclusiv Toon Cup si de Tweety, care încurajeaza de pe margine. Jocul cuprinde elemente cu tema Looney Tunes, inclusiv o minge de fotbal, culori tematice ale trusei si un turneu (disponibil acum pe Google Play si App Store în Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latina si Asia Pacifica).
  • Bugs Bunny si alte trei personaje emblematice MultiVersus vor face istorie cand vor intra pe gheata pentru primul lor meci de hochei din NHL - Golden Knights vs. Avalanche pe 14 aprilie. "MultiVersus NHL PowerPlay" va fi o transmisiune în direct, complet animata, ce integreaza perfect avatarele jucatorilor NHL în personajele MultiVersus pentru o experienta de neuitat. Fanii pot urmari toata actiunea pe TNT si se pot bucura de transmisiuni simultane pe Max si truTV. Publicat de Warner Bros. Games si dezvoltat de Player First Games, MultiVersus este un joc video gratuit cu o distributie de eroi si personaje celebre în continua expansiune, pe fundalul unor universuri si medii reimaginate. Jocul este programat sa fie lansat oficial pe 28 mai. Pentru informatii suplimentare, vizitati MultiVersus.com.
  • Noul spectacol de scena "Team Looney Tunes Get in the Game" va debuta în parcul de distractii Warner Bros. World Abu Dhabi pe 6 aprilie si se va desfasura pana pe 23 mai, urmand sa fie prezentat în Parque Warner Madrid, Warner Bros. Movie World din Australia si alte locatii. Noul spectacol îi prezinta pe Bugs Bunny si Daffy Duck, ambii concurand pentru a deveni antrenorul echipei Looney Tunes. Cu ajutorul capitanilor lor de echipa si al prietenei lor Lola Bunny, ei se vor confrunta într-o competitie sportiva pentru a vedea cine este cel mai bun antrenor!
  • În Marea Britanie, Looney Tunes a facut echipa cu Fanatics si cu Federatia de Rugby din Anglia pentru o gama de hanorace si tricouri dedicate fanilor de rugby din Anglia de toate varstele. Colectia va fi lansata pe 2 aprilie si poate fi gasita pe www.englandrugbystore.com. Nu uitati sa urmariti distractia Looney pe 20 aprilie, cand Red Roses va juca împotriva Irlandei pe stadionul Twickenham.
  • De asemenea, în Marea Britanie, prezentatoarea TNT Sports Reshmin Chowdhury si prezentatoarea Eurosport Radzi Chinyanganya vor primi o lada plina de bunatati Looney Tunes - disponibile în magazinele WB Shop UK, Mad Beauty, si Primark - pregatite pentru a începe un nou antrenament amuzant în cadrul Cantonamentului ACME, pe care îl vor sustine pe retelele lor de socializare.
  • În Japonia, Looney Tunes fac echipa cu Major League Baseball pentru a lansa o colectie de tricouri în anumite magazine JEANS MATE (Takeshita Dori, Ikebukuro, Osu si online) la sfarsitul primaverii.

 CAND: ACME Fools este o sarbatoare de o luna a întregului univers Looney Tunes, începand cu 1 aprilie.
ACME Fools

DE CE: De la baseball la baschet, box si wrestling si tot ceea ce se afla între ele, Looney Tunes împinge în mod ingenios limitele umorului pentru a provoca realitatea, a sfida gravitatia si a extinde imaginatia atat pe teren, cat si în afara lui. Looney Tunes au o lunga asociere cu sportul, inclusiv o colectie de produse cu echipa SUA, care a debutat în timpul Jocurilor Olimpice de vara din 1996 de la Atlanta. Tot în 1996, fanii au facut cunostinta cu îndragitul „Space Jam”, în care echipa Tune Squad a fost cimentata ca emblema sportiva si a deschis calea pentru „Space Jam: O noua mostenire” din 2021. Recent, Warner Bros. Discovery Global Consumer Products (WBDGCP) a anuntat ca a colaborat cu Comitetul Olimpic International (CIO) pentru produse de consum, care vor fi lansate la nivel international, cu îndragitele personaje Looney Tunes, produsele urmand sa fie comercializate începand de acum si pana în 2026. În plus, opt comitete olimpice nationale (NOC) din opt tari, inclusiv Statele Unite ale Americii, Italia, Australia, Noua Zeelanda, Polonia, Spania si Mexic, vor crea produse specifice fiecarei tari pentru echipa olimpica cu Looney Tunes, plus produse pentru echipele paralimpice cu Looney Tunes din Statele Unite si Brazilia.

Despre Looney Tunes

Looney Tunes este o lume trasnita, plina de personaje emblematice precum Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety si Lola Bunny cu umor, referinte inteligente si energie fara limite. Debutand sub forma unor scurtmetraje de teatru în urma cu aproape un secol, Looney Tunes a evoluat într-o forta globala a culturii pop care cuprinde lungmetraje, seriale de televiziune, jocuri, produse de consum, divertisment tematic si multe altele.

LOONEY TUNES si toate personajele si elementele aferente © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. (s24) 

Warner Bros. Discovery Global Consumer Products (WBDGCP), parte a Warner Bros. Discovery Global Brands, Franchises, and Experiences, extinde portofoliul de marci si francize de divertisment al companiei în vietile fanilor din întreaga lume. WBDGCP colaboreaza cu cei mai buni licentiati la nivel global pentru realizarea unor jucarii, articole vestimentare, decoratiuni pentru casa si publicatii premiate, inspirate de cele mai mari francize din studiourile de film, televiziune, animatie si jocuri ale Warner Bros., HBO, Discovery, DC, Cartoon Network, HGTV, Eurosport, Adult Swim si multe altele. Cu programe globale inovatoare de licentiere si merchandising, initiative de vanzare si parteneriate promotionale, WBDGCP este una dintre cele mai importante organizatii de licentiere si merchandising din lume.

Warner Bros. Discovery Global Themed Entertainment (WBDGTE), parte a Warner Bros. Discovery Global Brands, Franchises, and Experiences, este lider mondial în crearea, dezvoltarea si licentierea de divertisment în locatii, evenimente live, expozitii si experiente în parcuri tematice bazate pe cele mai mari francize, povesti si personaje din studiourile de film, televiziune, animatie si jocuri ale Warner Bros., HBO, Discovery, DC, Cartoon Network si multe altele. WBDGTE gazduieste locatiile revolutionare ale The Wizarding World of Harry Potter în parcurile tematice Universal din întreaga lume, Warner Bros. World Abu Dhabi, The FRIENDS Experience, The Game of Thrones Studio Tour si nenumarate alte experiente inspirate de Wizarding World, DC, Looney Tunes, Scooby-Doo, Game of Thrones, FRIENDS si multe altele. Împreuna cu cei mai buni parteneri din clasa sa, WBDGTE permite fanilor din întreaga lume sa se scufunde fizic în marcile si francizele lor preferate.

Despre Cartoon Network

Cartoon Network este reteaua numarul 1 la nivel mondial în materie de seriale de animatie. Combinata cu o traditie bogata de personaje si o lista de creativi cu maniere unice de povestire, Cartoon Network prezinta continut original din studiourile Cartoon Network, Warner Bros. Animation, Hannah-Barbera Studios Europe si nu numai, care include "Craig si Dumbrava", "Steven Universe", "Haideti, tineri titani!", "Aventurile fratilor ursuleti" si multe altele. Sub sloganul "Redeseneaza-ti lumea", angajamentul Cartoon Network se adreseaza întregului spectru de copii si familii, inclusiv prescolarilor cu blocul de programe Cartoonito si co-vizionarea în familie cu destinatia suprema, ACME Night. Noile seriale viitoare, precum "BatRoti", "Gremlins", "Insula Dramei Totale" si multe altele, alcatuiesc o linie de programe cuprinzatoare la Cartoon Network. Biblioteca istorica a Cartoon Network poate fi, de asemenea, vizionata în streaming pe HBO Max, sau este disponibila pe Amazon, iTunes sau Vudu (numai în SUA).

Despre Max®

Max®, care a fost lansat pe 23 mai 2023, este o platforma de streaming îmbunatatita de la Warner Bros. Discovery, care ofera continut de o calitate inegalabila pentru toata lumea din casa. Cu o experienta de utilizare personalizata, care aduce povesti unice si neasteptate, de la cele mai bune programe fara scenariu pana la cele de cea mai buna calitate în materie de productii cu scenariu, Max este destinatia pentru HBO Originals, filmele Warner Bros., Max Originals, universul DC, The Wizarding World of Harry Potter, o oferta extinsa de continut pentru copii si familie, precum si cele mai bune programe din clasa lor în materie de bucatarie, casa, reality-show, stil de viata si documentare de la branduri de top precum HGTV, Food Network, Adult Swim, Cartoon Network, Discovery Channel, TLC, ID si multe altele, toate într-un singur loc. 

Despre Warner Bros. Animation

Warner Bros. Animation (WBA) este unul dintre cei mai importanti producatori de animatie din industria de divertisment, producand si dezvoltand proiecte pentru mai multe platforme, atat la nivel national, cat si international. Printre serialele actuale ale WBA se numara Batman: Caped Crusader, Bat- Family, BatRoti, Bugs Bunny: Constructorii , Creature Commandos, Gremlins: Secrets of the Mogwai, Harley Quinn, Jellystone!, Kite-Man: Hell Yeah!, Looney Tunes Cartoons, Merry Little Batman, My Adventures with Superman, Haideti, tineri titani!, Looniversitatea micutilor si Velma. În prezent, studioul se afla în productie împreuna cu New Line Cinema pentru viitorul film anime original, Stapanul Inelelor: Razboiul Rohirrim. Lungmetrajul pentru cinematografe al WBA, Haideti, tineri titani, la film!, a fost lansat în vara anului 2018. Fiind casa personajelor animate emblematice din biblioteca DC, Hanna-Barbera, MGM si Looney Tunes, WBA produce, de asemenea, filme de animatie de mare succes - inclusiv DC Universe Movies - pentru DVD, Blu-ray® si media digitale. Unul dintre cele mai onorate studiouri de animatie din istorie, WBA a castigat sase premii Oscar®, 40 de premii Emmy®, premiul George Foster Peabody, un premiu BAFTA pentru copii, un premiu Environmental Media Award, un premiu Parents' Choice Award, premiul HUMANITAS, doua premii Prism si 21 de premii Annie (care onoreaza excelenta în animatie).

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Daca ai nevoie de niste bani, nu ezita sa le ceri prietenilor. Acum e momentul sa afli cine iti sare in ajutor!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Heliul a fost descoperit pentru prima data in atmosfera soarelui, de unde i se trage si numele ("helios"=soare), de catre astronomul francez Pierre Jules Cesar Janssen, la 18 august 1868, analizand cromosfera Soarelui in timpul unei eclipse solare totale in Guntur, India.

› vrei mai mult

Bancul zilei

La scoala online nu merge cu scutire de la medic.
Trebuie sa aduci de la RDS, Telekom, Vodafone sau Orange.

› vrei mai mult