E vremea eroilor! Pregateste-te pentru cea mai tare aventura cu provocarea Ben 10

30 martie 2018, 09:30

Jocuri live-action, in premiera la Cartoon Network, incepand din 31 martie


Provocarea Ben 10


Este oficial “vremea eroilor”! Cartoon Network lanseaza in Romania Provocarea Ben 10 - un joc de actiune nou-nout si plin de viata, care ofera copiilor sansa de a se transforma in eroul lor preferat, Ben 10! Provocarea Ben 10 va avea premiera sambata, 31 martie, incepand cu ora 10.00, la Cartoon Network.


Provocarea Ben 10


Jocurile de actiune live reprezinta o serie de provocari fizice si psihice - testarea vitezei, a fortei si a altor abilitati de invingator ale lui Ben 10. De la colectarea extraterestrilor si testarea cunostintelor despre serial, transformarea in XLR8 si curse in lava fierbinte, acest spectacol este plin de acþiune alerta si suspans de la inceput si pana la sfarsit.


Provocarea Ben 10


In Provocarea Ben 10, echipele formate din doi copii, fani Ben 10, si un adult se intrec pana in finala, atunci cand echipa cu scorul cel mai mare intra in marea provocare contra cronometru.


Folosind tehnologii moderne, cum ar fi realitatea augmentata, efecte speciale palpitante si, bineinteles, renumitii extraterestri Ben 10, emisiunea reprezinta cea mai tare aventura pentru fanii popularului serial Cartoon Network.


Provocarea Ben 10 poate fi urmarita in fiecare sambata si duminica, de la ora 10.00.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Din cauza programului incarcat, se poate sa fi neglijat cititul unei carti sau a noutatilor, activitate pe care o faci zilnic. Poti totusi sa recuperezi, daca maine esti mai atent/a.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Primul card a fost emis de American Express in 1951.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Cat e ceasul? -Zece...,patru fara zece!!!

› vrei mai mult