Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Noua oferta la Orange:
Ion afla ca 30 de minute sunt gratuite si bucuros se duce la prietenul lui si ii spune:
-Ai auzit ca 30 de min.sunt gratuite?
-30 de min?! Le vorbesc in 20

› vrei mai mult

Cultura generala

Cel mai mare ochi este cel al caracatitei. Diametrul lui ajunge la 40-50 cm.

› vrei mai mult

E timpul pentru actiune! Super eroinele DC continua aventura cu noi episoade la Cartoon Network!

11 octombrie 2021, 13:32 | afisari: 123

Luni, 18 octombrie 2021, ora 15:55, Cartoon Network va difuza noi episoade din serialul Super eroinele DC! De asemenea, sambata, 16 octombrie si duminica, 17 octombrie, fanii eroinelor se vor bucura de un maraton special din episoadele vechi!

Super eroinele DC

Wonder Woman, Batgirl, Green Lantern, Supergirl, Bumblebee si Zee Zatara nu obosesc niciodata! Le asteapta un nou sezon, si mai palpitant!

inainte de lansarea celor mai noi episoade, spectatorii vor putea urmari un maraton special cu episoade din primul sezon.

Super eroinele decid sa-si cumpere impreuna prima lor masina, insa impartirea automobilului se dovedeste a fi poate cea mai complicata misiune de pana acum.

Kara realizeaza ca trebuie sa fie in doua locuri simultan, o cina cu un investitor important pentru afacerea tatalui ei si un concert al Maniaxatilor Malitiosi, trupa ei preferata! Pentru a rezolva problema, apeleaza la ajutorul lui Bizaroo.

Diana este invitata sa cante la un concurs de talente, insa cand foloseste un artefact magic pentru a-si imbunatati vocea, haosul se dezlantuie asupra Metropolisului.

Despre serial

Toata lumea a auzit de eroinele Wonder Woman, Supergirl si Batgirl. insa, la liceu, in calitate de adolescente atipice, ele au mult mai multe lucruri de rezolvat decat sa protejeze locuitorii orasului Metropolis. La urma urmei, sa fii adolescent este destul de dificil. Dar, daca pui la socteala si superputerile si identitatea secreta, lucrurile se complica si mai rau!

 

Episoadele noi vor fi difuzate zilnic, din 18 octombrie, ora 15:55.

Maratonul va fi difuzat sambata, 16 octombrie, si duminica, 17 octombrie, in intervalul 15:55-21:30

inapoi la stiri Clopotel