Dreamworks Animation prezinta Spirit Neimblanzit

2 iulie 2021, 09:04

O aventura spectaculoasa despre o fata neinfricata care tanjeste dupa un loc de apartenenta, si care descopera un spirit inrudit atunci cand viata ei se intersecteaza cu un cal salbatic, Spirit Neimblanzit este urmatorul capitol din iubita poveste creata de DreamWorks Animation.

Lucky Prescott nu si-a cunoscut niciodata cu adevarat mama care a murit, o talentata calareata de rodeo din Miradero, un orasel de frontiera.

La fel ca mama ei, Lucky nu este un fan al regulilor si restrictiilor, ceea ce o ingrijoreaza pe Cora, matusa care are grija de ea. Lucky a crescut intr-un oras de pe Coasta de Est, sub supravegherea stricta a Corei, dar, cand Lucky isi forteaza norocul cu prea multe escapade riscante, Cora o trimite inapoi in Miradero la tatal ei, Jim.

Lucky se simte ca un peste pe uscat in micul orasel, dar totul se schimba pentru ea cand il intalneste pe Spirit, un mustang salbatic cu o fire independenta, si cand se imprieteneste cu doi calareti locali, Abigail Stone si tatal ei, Pru Granger, acesta din urma fiind cel mai bun prieten al tatalui lui Lucky.

Cand un samsar fara inima si acolitii lui il fura pe Spirit dimpreuna cu ceilalti cai ca sa-i scoata la licitatie pentru o viata de captivitate si munca grea, Lucky ii recruteaza pe noii ei prieteni ca sa-i opreasca. impreuna, fetele pornesc in aventura vietii lor pentru a salva calul care i-a oferit lui Lucky cel mai pretios dar - libertatea si sentimentul ca are un scop in viata – si care ajutat-o sa descopere in ea firea mamei sale, dar si radacinile mexicane, la care nu s-ar fi asteptat niciodata.

SPIRIT NEIMBLANZIT este urmatorul capitol din indragita franciza produsa de DreamWorks Animation, care a inceput cu filmul nominalizat in 2002 la Oscar® , Spirit: Stallion of the Cimarron si care mai include un serial TV castigator de premii Emmy. Scenariul este scris de AURY WALLINGTON (Spirit Riding Free , produs de Netflix si DreamWorks Animation) si KRISTIN HAHN (Dumplin ’). Filmul este regizat de ELAINE BOGAN (Trollhunters: Tales of Arcadia, produs de Netflix si DreamWorks Animation) si este produs de KAREN FOSTER (coproducator, How to Train Your Dragon). Co-regizorul filmului este ENNIO TORRESAN, JR. (The Boss Baby), iar partitura muzicala a filmului e compusa de AMIE DOHERTY (Undone, produs de Amazon, Marooned, produs de DreamWorks Animation).

Spirit Neimblanzit

Titlu original: SPIRIT UNTAMED

Titlu romana: SPIRIT NEIMBLANZIT

Premiera in Romania: 2021-07-02

Premiera internationala: 2021-06-04

Gen: Animatie dublata in limba romana

Scenariu: AURY WALLINGTON și KRISTIN HAHN

Regie: ENNIO TORRESAN, JR

Cu: LUCKY PRESCOTT – Alina Chinie, PRU GRANGER – Marina Fluerașu, ABIGAIL STONE – Alexandra Giurca, JIM PRESCOTT – Ionut Grama, CORA PRESCOTT – Adina Lucaciu, AL GRANGER – Gabi Costin, JAMES SR – Gica Andrușca, HENDRICKS – Adi Dima, SNIPS – Iura Grosu MILAGRO – Dalma Kovacs, GHIDON – Octavian Mitrica, POTCOAVa – Mihai Muntenita, CHEVRON – Mike Gheorghiu, MORSa – Ovidiu Tudorache

Distribuitor: Ro Image 2000

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


In aceasta dimineata nu ai chef de nimic. Si totusi apropiatii ti-au facut deja programul. Fa un dus revigorant si obisnuieste-te cu ideea ca trebuie sa intri in jocul lor.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Adolph Fick a sugerat inventarea lentilelor de contact in 1888, dar fabricarea lor a avut loc abia in anul 1948.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doi programatori vorbesc pe mess:

- Mamaaa! Ce frumos ninge afara!

- Ce! Da-mi linkul!

› vrei mai mult