Doua vedete din Romania traiesc cea mai tare vara in stil Disney Channel

8 august 2013, 15:04

Doua vedete din Romania se pregatesc de lansarea celui mai important film original Disney Channel din acest an, Plaja Adolescentilor, ce va avea premiera in luna septembrie. Andrei Leonte, castigatorul primei editii a show-ului X Factor si Loredana Ciobotaru, cunoscuta publicului din show-ul Vocea Romaniei au intrat in pielea cuplului de protagonisti si si-au facut de cap la sedinta foto inspirata de film.
Andrei Leonte si Loredana Ciobotaru
Andrei Leonte si Loredana CiobotaruProductia care a inregistrat un succes rasunator la lansarea din SUA, in urma cu cateva saptamani, prezinta povestea unui cuplu de surferi adolescenti, Brady si McKenzie, care se lasa purtati de ultimul val al verii, ce ii poarta in mod misterios intr-un film clasic cu petreceri pe plaja, numit “Wet Side Story”, din anii 60. Acolo, domina o rivalitate intre motociclisti si surferi pentru preluarea controlului asupra petrecerilor de pe plaja...si toat? lumea canta si danseaza.
Plaja AdolescentilorLoredana si Andrei s-au distrat la sedinta foto dedicata acestui film, inconjurati de valuri, sezlonguri, mingi si umbrelute, in tinute specific anilor 60 si inspirate de costumele din film.
Andrei Leonte si Loredana Ciobotaru“Vara nu se termina niciodata... sau cel putin n-ar trebui! Cam despre asta este filmul. Este un film plin de viata, culoare si dinamisn, cu o coloana sonora care te face sa te ridici de pe scaun. Personajele traiesc ceva ce ne dorim cu totii in ultima zi de vara: inca o vara si inca o vara, si exact acea stare de libertate si de lipsa de griji am incercat sa o transmitem prin pozele facute," a declarat Andrei Leonte, la finalul sedintei foto.
Andrei Leonte si Loredana Ciobotaru“Imi place personalitatea personajului feminine, Mack, si chiar ne asemenam: suntem amandoua curajoase si nu renuntam usor cand ne dorim sa obtinem ceva. Punem mult suflet si eforturi pentru a ne concretiza visele,” a afirmat Loredana Ciobotaru.
Plaja AdolescentilorIn distributia filmului se afl? Ross Lynch (actor în Austin & Ally si component al trupei hollywoodiene R5) în rolul lui Brady si Maia Mitchell (cunoscut? din serialul The Fosters, o productie ABC Family) în rolul lui McKenzie.

Trailer http://www.youtube.com/watch?v=UQqi9zT24Oo&feature=youtu.be

Fotograf: Sebastian Enache
Stylist: Luminita Faurescu
Vestimentatie: H&M

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai mare si activ vulcan noroios este Lusi, pe una dintre insulele Indoneziei, si erupe intre 7.000 si 150.000 de metri cubi de namol pe zi.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Chuck Norris a reusit sa numere pana la infinit. De doua ori.

› vrei mai mult