Distractie si veselie la Minimax

8 octombrie 2021, 16:19

Toamna aduce multa veselie la noul Minimax! Televiziunea dedicata copiilor aduce surprize si mai ales, desene animate noi si amuzante micilor telespectatori.


La TV, pe Minimax, vor rula luna aceasta desene care ii vor impinge pe cei mici sa fie creativi, prietenosi si sa aprecieze munca in echipa.

Echipa Dronix

Echipa Dronix este unul dintre serialele animate care le va starni curiozitatea legata de tehnologie si robotica, prin intermediul povestii unui grup de trei studenti pasionati de drone, care se intalnesc la Academia Hawkings, unde studiaza tehnologii de varf.  Buck Rocket, Tom Chessmat si Vicky Risk isi reunesc talentele pentru a construi o drona unica! Asa se naste DroniX. si, odata cu ea, o echipa nemaipomenita! Micutii telespectatori ii pot urmari zilnic pe Minimax, de la ora 19:00.

Pleaca de aici, Unicornule!


Toti copiii isi doresc un inorog, de aceea, Minimax le-a auzit dorinta si le aduce unul foarte simpatic si nazdravan
, zilnic, de la ora 17:00! Noul desen urmareste aventurile amuzante ale lui Alice, o fetita ambitioasa si ale prietenului ei cel mai bun, Unicorn, un inorog care da mereu de necazuri. Pe Alice nu o interesa niciunul dintre lucrurile care le plac fetitelor, precum curcubeiele, sclipiciul si, mai ales, inorogii, pana cand un inorog real s-a autodeclarat noul ei cel mai bun prieten! Acest animal petrecaret si aiurit vrea sa se asigure ca lui Alice si telespectatorilor Minimax nu le lipsesc distractiile din programul lor incarcat! Atunci cand li se pare ca au parte de prea multa distractie, copiii pot striga cu toata forta: Pleaca de aici, Unicornule!

Bufnita SRL

La polul opus al simpatiei se afla Owl, protagonistul serialului Bufnita SRL, un tip morocanos, tafnos, care nu suporta zgomotul si dezordinea...foarte asemanator cu adultii. insa, in lumea Minimax nu e loc pentru personaje plicticoase si lipsite de amuzament, de aceea, vecinii lui Owl sunt total sariti de pe fix: o broasca obsedata de control, o insecta saritoare ce creeaza inventii inutile, o oaie zapacita si solicitanta, un cocos, un pui si un liliac idealist si mereu entuziasmat. Owl vrea sa isi gaseasca linistea departe de toti vecinii sai, insa incercarile sale de a scapa de zarva, il pun mereu in situatii ridicole. Bufnita SRL se difuzeaza zilnic, la Minimax, de la ora 18:00, cu cate 3 episoade consecutive.

Asadar, toamna aduce multa distractie la noul Minimax, rasete si voie buna, ingredientele perfecte pentru ca noul an scolar sa fie unul reusit!

www.facebook.com/minimaxromania

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Citate celebre: Albert Einstein - Lumea nu va fi distrusa de cei ce fac rau, ci de aceia care doar ii privesc si refuza sa intervina.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Unde va doare,intreba medicul pe profesorul de geografie.
-la sud de clavicula estica si la nord de coasta vestica

› vrei mai mult