Disney sarbatoreste pentru prima oara saptamana internationala a printeselor

24 august 2021, 15:00

saptamana internationala a printeselor 

 

  • Disney va livra 45.000 de pachete de activitati cu printese pentru copiii grav bolnavi din spitale si institutii de îngrijire din EMEA

  • Pachetele au fost create în colaborare cu MediCinema, partener de caritate pe termen lung

 

Disney da startul primei Saptamani Internationale a Printeselor, menite sa inspire mici acte de bunatate si curaj în întreaga lume. Cu aceasta ocazie, Disney va crea 45.000 de „Clipe de Neuitat” pentru copiii izolati si grav bolnavi din spitalele si institutiile de îngrijire din Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA). Activitatea face parte din “Marea Sarbatoare a Printeselor”, o initiativa globala Disney care promoveaza curajul si bunatatea în randul copiilor si care este inspirata de Printesele si Reginele Disney.

 

În cadrul Saptamanii Internationale a Printeselor, derulate în intervalul 23-29 august, Disney va livra 45.000 de pachete de activitati copiilor grav bolnavi din spitale si institutii de îngrijire din EMEA, ca parte a angajamentului Disney de a oferi alinare si inspiratie celor care au nevoie. Astfel de pachete inspirate de aventurile printeselor Disney, vor ajunge si în Romania, la copiii internati în Institutul Oncologic Fundeni si Institutul Clinic Fundeni, cu sprijinul Asociatiei Magic.

 

Fiecare pachet contine o brosura cu noi aventuri ale printeselor Disney, precum si activitati artistice si de creatie care ajuta la cresterea încrederii în sine si încurajeaza faptele bune. Pachetele sunt special create în colaborare cu MediCinema, partener pe termen lung în actiuni de caritate, si sunt menite sa amelioreze sentimentul de izolare, stres si anxietate în randul copiilor si familiilor aflate în institutii de îngrijire, oferindu-le clipe de neuitat.

 

Initiativa este inspirata de un studiu comandat de Disney privind curajul si bunatatea. Acesta arata ca parintii si copiii considera ca bunatatea este cea mai importanta calitate în viata, urmata de curaj. De asemenea, cercetarea arata ca parintii apeleaza deseori la personaje de încredere, cum ar fi printesele si reginele Disney, pentru a-i învata pe copii lectii si valori importante de viata.

 

In plus, între 23-29 august Disney Channel îi invita pe copii în fiecare zi de la 18:00 sa urmareasca aventurile eroice ale Printesei Rapunzel în trei episoade consecutive din „Aventura încalcita a lui Rapunzel”. Iar cei mai mici dintre telespectatori pot urmari în aceasta saptamana, în fiecare zi de la 10:30 episoade speciale cu Printesa Sofia I la Disney Junior.

 

Despre “Marea Sarbatoare a Printeselor”

”Marea Sarbatoare a Printeselor” este o initiativa globala dedicata curajului si bunatatii, calitati pe care printesele si reginele Disney le inspira fanilor din întreaga lume. Povestile printeselor si reginelor Disney continua sa farmece si sa ofere lectii valoroase generatiilor viitoare. Acestea ne învata sa nu judecam o carte dupa coperta sa, sa nu ne temem sa mergem dincolo de recif. Ele sustin ca avem puterea de a depasi toate temerile. Ele arata ca soarta este în mainile noastre si ca putem schimba lumea din jurul nostru prin acte de bunatate si curaj. Acestea sunt lectii care merita sarbatorite! Puteti urmari video AICI.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Bateriile se degradeaza in peste 2 milioane de ani.

› vrei mai mult

Bancul zilei

De ce vor oltenii sa aiba vaca precum girafa? Ca sa pasca la vecini si s-o mulga ei.

› vrei mai mult