Disney lanseaza clipul animat de Craciun in cadrul campaniei "Momente impreuna"

3 noiembrie 2021, 14:50

Disney

Tobi Ibitoye interpreteaza versiunea in limba romana a piesei
Link:https://youtu.be/9Iy43QZYpCE



Disney a lansat astazi un nou spot publicitar pentru a marca inceputul sezonului sarbatorilor de iarna. “Tata nou" este o poveste animata despre bucuria de a fi impreuna si despre magia povestilor. Acest spot de trei minute din campania "Momente impreuna" va fi disponibil pe TV si canale digitale, precum si pe canalele proprii Disney in 45 de tari din Europa, America de Nord, America de Sud si Asia, inclusiv Romania. Coloana sonora din "Tata nou" se numeste "Daca usa deschizi", iar versiunea in limba romana este interpretata de artistul Tobi Ibitoye.

In continuarea materialului publicitar din campania Disney dedicata Craciunului de anul trecut care celebra traditiile festive transmise din generatie in generatie si care a inregistrat peste 106 milioane de vizualizari, videoclipul din acest an o prezinta pe Nicole, nepotica din filmul ‘Lola’, care este acum adult, si pe cei doi copii ai sai Max si Ella, adaptandu-se la mutarea noului tata Mike in casa familiei.

In centrul naratiunii se afla o carte de povesti foarte speciala – un obiect valoros pe care baietel Max a primit-o de la tatal sau natural. Cartea celebreaza puterea povestilor care pot aduce mai multa conectare si magie in familie. Astfel, timpul petrecut impreuna citind si aducand la viata povesti Disney si Pixar stimuleaza imaginatia si entuziasmul intregii familii. Privitorii vor vedea cum familia parcurge aceasta calatorie emotionanta, incununata de bucuria de a imbina traditiile festive existente cu unele noi, in asteptarea Craciunului. 

Mesajul piesei este unul emotionant si atat de valoros pentru mine atat ca artist, cat si ca tata si ma bucur ca am oportunitatea de a-l aduce mai aproape tuturor familiilor din Romania, in preajma Craciunului. Traiesc pe deplin magia povestilor Disney alaturi de fetita mea, iar povestea de seara citita impreuna este unul dintre momentele mele preferate din zi. imi doresc ca tot mai multe familii sa impartaseasca astfel de exepriente de conectare", a afirmat cantaretul Tobi Ibitoye. 

Muzica a fost special compusa de grupul Parkwild din Los Angeles. in versiunea originala, melodia "Love Runs Deeper" este interpretata de Gregory Porter, dublu castigator al Premiilor Grammy. 

Spotul publicitar a fost dezvoltat si produs de echipa de creatie din cadrul Disney EMEA, condusa de Angela Affinita, Director of Brand Marketing and Creative, in parteneriat cu Flux Animation Studios din Noua Zeelanda.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Un grup de cercetatori a stabilit ca ursii polari sunt dotati cu niste ochelari de soare naturali. Ochii lor sunt aparati de o membrana care are rolul de a atenua lumina orbitoare reflectata de zapezile nordului.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Alo, salvarea?!
- Da, ce sa intamplat?
- Sotia mea are halucinatii!
- Cum ati sesizat asta?
- Sunt draci in casa si ea nu-i vede!

› vrei mai mult