Disney Channel lanseaza concertul Violetta

9 septembrie 2014, 16:14

 Disney Channel Romania difuzeaza in luna septembrie Concertul Violetta filmat in Milano si care ii prezinta pe cei 12 membri din distributia Violetta interpretand cele mai cunoscute cantece din sezoanele 1 si 2 ale serialului. Sambata, 13 septembrie, la 11:30, puteti vedea ce se intampla in spatele scenei in timpul turneului precum si emotiile vedetelor inainte de a urca pe scena.
Disney Channel lanseaza concertul ViolettaVioletta a luat cu asalt Europa, inregistrand peste 38 de milioane de telespectatori care au urmarit serialul, clasandu-se pe primul loc in 10 piete inclusiv Franta, Spania, Danemrca, Suedia, Norvegia, Portugalia, Polonia, Ungaria si Romania. Influenta show-ului asupra culturii pop a generat un numar mai mare de cautari pe Youtube decat Lady Gaga si Katy Perry in Spania si Italia.3
Disney Channel lanseaza concertul ViolettaSezonul 3 ce va fi lansat in aceasta toamna la Disney Channel ii prezinta inca o data pe elevii studioului Studio On Beat care au mai crescut putin, dar care mai au inca multe de invatat. Seria incepe cu turneul lor mondial plin de succes cu YouMix care se apropie de sfarsit in Europa, iar elevii se intorc la Buenos Aires pentru ultimul an de scoala. Insa succesul din Europa a schimbat visurile si ambitiile lor personale, iar grupul odata unit incepe sa se destrame. Gregorio isi deschide un nou studio care va ajunge sa concureze cu On Beat, convingandu-i si pe alti elevi sa i se alature.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Azi ti-ai dori sa faci primul pas intr-o relatie de prietenie. Iti doresti mai mult, dar inca nu esti sigur/a pe tine.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Coloniile de furnici se razboiesc intre ele. Furnicile ratacite pe domeniul altei colonii pot fi in pericol.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Se naste Bula ...La prima lui aniversare, cand implinea un an il intreaba parintii:"Bula ..ce vrei cadou de ziua ta?". La care Bula "doua mingi de ping-pong". Ii cumpara astia 2 mingi de ping-pong. La aniversarea de 2 ani "Bula..ce vrei de ziua ta?"..."Doua mingi de ping-pong"...La aniversarea de 3 ani la fel ...la aia de 18 ani la fel...la aia de 40 de ani la fel. Ajunge Bula la 70 de ani...tatasu` tot uscat ... stafidit.. il intreaba "Bula ce vrei de ziua ta?" "Doua mingi de ping-pong". La aniversarea de 80 de ani Bula era pe patu` de moarte. Tatasu` "Mah Bula nu te mai intreb c e vrei de ziua ta ca stiu ca vrei 2 mingi de ping-pong. Da` zi-mi si mie de ce la fiecare aniversare ai vrut 2 mingi de ping-pong?". La care Bula ..."Da-mi mingile si iti spun". Ii aduce asta mingile..."Pai stai sa-ti spun. La fiecare aniversare am vrut 2 mingi de ping-pong pentru ca ... ca...."....si a murit ..:)))

› vrei mai mult