Digital Zoo, singura gradina zoologica virtuala din Romania, are o noua infatisare

2 noiembrie 2012, 11:59

UPC Romania, in parteneriat cu Gradina Zoologica Bucuresti, relanseaza platforma Digital Zoo, singura gradina zoologica virtuala din tara noastra. Vizitatorii platformei se pot bucura acum de o noua interfata, mai prietenoasa, cu un design inedit, dar si de functionalitati noi. Toate aceste noutati completeaza continutul bogat si aplicatiile deja existente si contribuie la o experienta uimitoare a vizitatorilor.
Digital Zoo, singura gradina zoologica virtuala din Romania, are o noua infatisareRelansarea Digital Zoo, un concept educational unic in Romania, a presupus dezvoltarea unei noi structuri si a unui nou design pentru website-ul proiectului, https://digitalzoo.kappa.ro/, dar si investitii in partea de logistica din spatele platformei – noi camere, mai performante, care transmit imagini de detaliu din amplasamentele animalelor de la Zoo Baneasa.

Totodata, familia VIP Digital Zoo se mareste, iar noile vedete, care pot fi urmarite 24/7 prin live streaming, sunt cei doi coati de la Gradina Zoologica Bucuresti. Incepand de astazi, cei doi coati pot fi adoptati, virtual, de vizitatorii Digital Zoo. Numarul de specii care isi dezvaluie secretele in fata camerelor Digital Zoo creste astfel la 6 – lei, tigru siberian, pelicani, tamarini, lemurieni, coati.
Digital Zoo, singura gradina zoologica virtuala din Romania, are o noua infatisareStructura intregului website a fost regandita iar continutul actualizat. Noul website Digital Zoo vine in ajutorul utilizatorilor cu o structura mult mai simpla, care faciliteaza navigarea si accesul in zonele de interes. Galeria multimedia, ce include imagini si clipuri video cu animalele de la Zoo, este mult mai bine evidentiata. Suportul video si fotografiile din aceasta galerie completeaza continutul si ii ajuta pe exploratorii website-ului sa inteleaga mai bine secretele vietii animalelor salbatice.

“Digital Zoo ii conecteaza pe oameni la un univers fascinant, ii ajuta sa descopere lucruri noi si le ofera acces liber la o serie variata de resurse multimedia. Proiectul a depasit zona online a platformei – este o experienta in sine, unica, prin care reusim sa-i aducem pe utilizatorii de Internet, iubitori de animale, mai aproape de ceea ce ii pasioneaza si intereseaza. Toate elementele universului Digital Zoo au fost gandite pentru a educa, a stimula creativitatea si curiozitatea vizitatorilor. Iata ca proiectele educationale pot fi captivante si distractive, daca sunt facute cu pasiune si gandite pentru a fi relevante. Credem in acest proiect, care ne inspira sa inovam in mod constant.“ declara Ariana Badin, Director Marketing, Comunicare si PR, UPC Romania.

“Vizita la Gradina Zoologica este un moment important in dezvoltarea oricarei persoane. Cu totii ne aducem aminte de momentul in care am fost dusi sa vedem, pentru prima oara, animalele exotice. Tocmai din acest motiv, Digital Zoo este o modalitate extraordinara de a le oferi tuturor curiosilor care incep sa exploreze lumea ce ii inconjoara, posibilitatea de a ne vizita  printr-un simplu click. Ne bucuram de acest parteneriat si odata cu noua interfata ne dorim sa atragem si mai multi vizitatori, atat online, cat si offline.“ declara Anca Oprea, Director al Gadinii Zoologice Bucuresti. 

Relansarea platformei Digital Zoo este sustinuta printr-o campanie outdoor care va dura doua luni – este vorba de BuZoo – un autobuz RATB de pe traseul liniei 301 a fost transformat complet, pentru a-si transporta calatorii in universul Digital Zoo.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

O girafa are acelasi numar de oase in alcatuirea scheletului gatului ca si omul chiar daca gatul ei este de cateva zeci de ori mai lung ca al unui om.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Vine Alinuta la tatal sau si il intreaba:
-Tata,tu ai memorie vizuala buna?
-Sigur ca da,am.
-E bine sa stii ca tocmai am spart oglinda in care te barbireai.

› vrei mai mult