Detalii picante despre Garrett Clayton din Plaja Adolescentilor!

11 septembrie 2013, 16:06

Vrei sa stii detalii din interior despre starul Disney Channel, Garrett Clayton? Te-ai prins! Am vorbit cu actorul din cel mai tare film din vara aceasta, Plaja Adolescentilor, pentru a spune adevarata poveste despre musicalul din film si despre personajul lui, Tabacarul.

Buna Garrett! Te-ai distrat in timp ce ai filmat pentru filmul Plaja Adolescentilor?
A fost grozav! Toata lumea din echipa productie a fost simpatica in acest proiect si acum suntem ca o mare familie. Sunt ca fratii mei; ne tachinam reciproc si ne iubim unul pe altul. Ne simtim bine cand suntem impreuna!

Cat a durat sa filmarea?
Cand am inceput proiectul, am avut doua saptamani de repetitii si inregistrari in Los Angeles. Dupa am zburat in Puerto Rico si am petrecut trei saptamani de pregatiri inainte sa incepem sa filmam. Filmarea a durat sase saptamani, dar cred ca eu si Ross am mai stat inca un weekend dupa ce s-a terminat.
 
Cum ai ajuns sa joci in filmul Plaja Adolescentilor?
Am fost la auditie, la fel ca ceilalti! Initial, m-am dus la auditie pentru rolul lui Brady – dar apoi s-au gandit ca ma potrivesc mai bine pentru rolul Tabacarului. Ross Lynch a castigat rolul lui Brady si eu rolul Tabacarului; si a fost uimitor de atunci.

Cat de grele au fost auditiile?
Auditiile au fost o nebunie! Cred ca a trebuit sa cant opt sau noua cantece, asa ca am cantat tot de la Frankie Valli pana la Bruno Mars. Ei ziceau un cantec si eu cantam. Nu era o auditie de dans, totusi. Am fost surprins ca nu mi-au spus sa dansez, dar cred ca au vazut ca toti suntem buni la coregrafie cand am inceput repetitiile.

Filmul a avut un succes enorm in Statele Unite. Cum este sa fii inconjurat de luminile reflectoarelor si de o multime de fani care tipa?
Nu stiu ce sa spun! Ma simt ca si cum Los Angeles este o lume mica, cu multi oameni faimosi care se plimba si nimanui nu ii pasa. Insa cand am fost acasa, in Detroit, a fost diferit de LA. Acasa am fost recunoscut de multi. Oamenii veneau la mine si imi spuneau, “ Oh, wow…Esti din acel film?” Ei nu treceau in fiecare zi pe langa oameni faimosi.

Ce parere au avut familia si prietenii despre faima ta?
Ma sustin, ceea ce este foarte tare. Nu puteam sa am prieteni mai buni!
 Prezentarea lui Garrett Clayton!De ce ar trebui sa ne uitam la filmul Plaja Adolescentilor?
Pentru ca este grozav! Este o aventura amuzanta si este o cursa salbatica. Vizionarea o sa fie o explozie. Pe cuvant!

Te transformi intr-un actor atragator, Garrett…Esti un tip romantic?
Daca sunt romantic? Daca sunt intr-o relatie, sunt. Imi place sa fiu romantic!
 
Ce tip de fete iti plac?
Cred ca increderea si cumintenia sunt combinatia mea preferata de attribute la o fata. Imi place ca o fata sa fie de incredere, sa nu fie aroganta. Intelegi ce spun? Imi place cand gasesc o fata care este prietenoasa si distractiva, dar sa nu fie delasatoare.

Ce poate face o fata pentru a capta atentia?
Este simplu… sa fie ea insasi.

Serios? Nimic altceva?
Categoric. Sunt atat de ciudat incat nu pot sa fiu altceva decat eu insumi. Chiar si acum, este o lupta pentru a alege cuvintele corecte pentru ca sunt atat de ciudat! Eu nu stiu cum sa fiu altceva decat eu – si asta imi place si la fete. Cand vad pe cineva care nu este adevarat si onest nu imi place deloc. Doar sa fii tu si sa nu joci teatru.

Poti sa spui cand o fata este falsa?
Cu siguranta. Multi oameni se prefac sau pretind ca sunt ceva ce nu sunt. Eu nu sunt asa. Daca vreau sa invit o fata la o intalnire, vreau sa stiu daca e prietenoasa si onesta. Daca nu se simte bine in pielea ei la intalnire, atunci nu este nicio cale sa fie confortabila intr-o relatie.

Trebuie sa te intrebam…Ai iesi la o intalnire vreodata cu o fana?
Normal ca as iesi! Nu e nicio problema.
Prezentarea lui Garrett Clayton!Care este cel mai romantic lucru pe care l-ai facut?
Odata am dus o prietena la o intalnire pe plaja, ceea ce a fost foarte romantic. Am intrat in mare, noaptea si am avut lumanari si le-am fixat in nisip. Am organizat, de asemenea, un picnic foarte dragut. Puteam sa auzim valurile in timp ce stateam la lumina lumanarilor. A fost super.

Asta suna a fericire, Garrett! Sa ne intoarcem in timp…Spune-ne despre primele tale intalniri.
Una dintre intalnirile mele din liceu a fost o plimbare in parc, cu o fata. Ironic, primul sarut a avut loc cand ne rostogoleam pe un deal. A inceput sa ploua si a fost foarte, foarte cinematografic. Amandoi stateam la poalele dealului si ne intrebam “Wow, este real? Este uimitor!”

Asta inseamna ca un parc deluros este locul ideal pentru o prima intalnire?
Ha ha! Ai dreptate. Un parc deluros cu o lumina in ceata este locul perfect pentru prima intalnire! Este uimitor.

Care este cea mai groaznica intalnire la care ai fost?
O data, o prietena m-a intrebat daca vreau sa merg la o cafea – dar nu mi-am dat seama ca este o intalnire. Am aflat in timp ce beam cafeaua cu ea! Am primit un telefon de la un alt prieten care m-a intrebat “Si cum este la intalnire?”. Eu eram “Despre ce vorbesti? Nu este o intalnire. Suntem doar prieteni.” Mi-au spus, “Nu, ea chiar te place. Este cu siguranta o intalnire!”

Eek! Si ce ai facut?
La inceput am fost socat, dar am reusit sa scap. Imi aduc aminte ca am mentionat ceva de genul, “Ce ma bucur ca suntem prieteni.”

Nu ratati premiera filmului Plaja Adolescentilor pe 21 septembrie, la 9:30, la Disney Channel.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

George Washington (1732-1799) a fost primul presedinte al Americii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea culmilor:
Ar fi culmea s-o o mai stii si pe asta

› vrei mai mult