Descopera Romania pe bicicleta impreuna cu Mickey si Donald

7 iunie 2012, 13:42

Mickey Mouse si Donald Duck ii provoaca pe cei mici sa descopere Romania de la inaltimea bicicletei. Pana pe 12 iunie, copiii si familiile lor pot intra pe website-ul disney.ro sa prezinte cele mai interesante locuri descoperite in excursiile lor, pe bicicleta, prin Romania. Participantii cei mai activi vor fi premiati cu o excursie in Austria pentru intreaga familie si numeroase produse Disney.

Website-ul disney.ro a devenit locul preferat al copiilor si familiile lor in perioada competitiei, sprijinindu-i cu recomandari si opinii despre destinatii de vis din diferite zone ale tarii. Multi juniori si-au impartasit deja impresiile, au incarcat fotografii, au relatat intamplari hazlii si au demonstrat cat sunt de creativi.
Descopera Romania pe bicicleta impreuna cu Mickey si Donald„Ne dorim ca tot mai multi copii din Romania sa se bucure de excursii pe bicicleta impreuna cu familia si prietenii, inspirati de personajele lor preferate. Campania se doreste un exercitiu simplu pentru a-i incuraja pe cei mici sa valorizeze miscarea in aer liber si speram ca exercitiul sa se transforme in obicei,” a declarat Corina Constantin, Marketing and Communication Manager, Compania Walt Disney.

Cum poti castiga premiile Disney? Intra pe website-ul disney.ro si inregistreaza-te. Inainte de a porni la drum, inscrie-te intr-una una dintre cele patru echipe si alege-ti capitanul: Mickey - echipa rosie, Donald - echipa albastra, Goofy – echipa verde si Minnie - echipa violet.

Incearca sa ìti convingi familia si prietenii sa te urmeze, cauta un traseu interesant si porneste la drum! Trimite apoi un scurt raport al calatoriilor tale, impreuna cu poze. Daca raportul tau de calatorie va fi ales cel mai bun de catre juriu, poti castiga o vacanta pe bicicleta cu familia in Austria!
Pentru mai multe detalii despre regulamentul concursului, viziteaza  http://www.disney.ro/mickey/biciclete/
Drum bun si vreme frumoasa!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Terra are apa pentru toata lumea, chiar daca doar 0,46% din volumul de apa dulce poate fi utilizat direct. Din intreaga cantitate de apa a planetei doar (2,7%) o reprezinta apa dulce. Dar daca se are in vedere faptul ca numai 0,46% din volumul de apa dulce poate fi utilizat direct (restul fiind reprezentat de vaporii de apa din atmosfera, izvoare subterane, ghetari, zapada sau aisberguri) apa dulce disponibila pentru utilizare reprezinta de fapt numai 0,0124% din intreaga cantitate de apa a planetei. De retinut, ca ponderea apei din rauri, cu precadere utilizata in activitatea umana, este deosebit mica (0,01% din apa dulce si 00027% din volumul total de apa de pe planeta).

› vrei mai mult

Bancul zilei

Dupa primul zbor in afara dulapului, molia mica este intrebata de mama sa:
- Ei, cum a fost?
- Bine, lumea se bucura de mine, toti aplaudau.

› vrei mai mult