Decathlon prelungeste parteneriatul cu NBA la nivel international

24 octombrie 2023, 13:47

NBA si Decathlon

Retailerul va lansa o gama extinsa de produse licentiate NBA in Africa, Asia, Europa, Orientul Mijlociu si America Latina

DECATHLON, unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din lume, si National Basketball Association (NBA) extind parteneriatul actual de merchandising pe mai multi ani, oferindu-le fanilor din Africa, Asia, Europa, Orientul Mijlociu si America Latina o gama mai larga de produse cu licenta oficiala NBA.

Comercializata in cadrul ofertei de produse pentru baschet a DECATHLON, colectia include ghete de baschet, imbracaminte lifestyle in culorile NBA si ale francizelor NBA; de asemenea, colectia va cuprinde si accesorii si cosuri de baschet inscriptionate cu sigla NBA, care vor fi vandute exclusiv in peste 1.700 de magazine DECATHLON si online. In sezoanele viitoare, colaborarea va include si seturi de echipamente pentru echipe, care pot fi personalizate pentru cluburile de baschet care permit echipelor sa isi personalizeze tinuta in culorile NBA.

„Reinnoirea si extinderea acestui parteneriat reprezinta dovada increderii pe care NBA o are in produsele si expertiza DECATHLON”, a declarat Fabien Brosse, Chief Products and Sports Officer la DECATHLON. „DECATHLON si NBA impartasesc aceeasi pasiune pentru sport, indiferent de varsta, nivel de experienta sau mediu de provenienta.

Aceasta colaborare reinnoita simbolizeaza cu certitudine angajamentul nostru de a incuraja oamenii sa faca miscare, bucurandu-se de beneficiile sportului”.


„Aceasta extindere a parteneriatului este urmarea fireasca a colaborarii noastre cu NBA”, a declarat Jeremy Angelard, Basketball Leader la DECATHLON. „Suntem mandri sa continuam crearea de produse sportive de calitate, intr-un mod mai responsabil, care ii vor incanta pe fanii si jucatorii de baschet si pe clienti totodata.”

„Suntem incantati sa extindem colaborarea cu DECATHLON, dupa lansarea cu succes a gamei NBA DECATHLON in 2021”, a declarat Steve Griffiths ,Director General Parteneriate Mondiale in Europa si Orientul Mijlociu al NBA. „Ne dorim sa oferim fanilor si jucatorilor o gama mai larga de produse NBA, cu care sa-si poata exprima pasiunea pentru baschet”.

Fanii pot urmari NBA pe Facebook, Instagram, X, si YouTube si pot descarca aplicatia oficiala a NBA pe iOS si Android pentru stiri de ultima ora, actualizari, scoruri, statusuri, programe, video-uri si altele.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Este o zi numai buna de realaxare, asa ca iti doresti sa iesi cu pritenii in parc sau la un picnic.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Alexandru cel Mare a fost primul lider al carui chip a ajuns pe monedele grecesti.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Care-i asemanarea dintr-o blonda desteampta si un OZN
-Tot auzi de ele dar nu le vezi niciodata

› vrei mai mult